Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék nászajándékba?
Mi ilyen 3 dimenziós kirakót vettünk egyszer (földgömböt, mert terkepeszek hazasodtak :)), másszor pedig..több ismerőssel vettünk valami nagyobb dolgot.
Esetleg beszeld meg vele, hogy irjanak fel ide par dolgot: [link] és akkor nemcsak nektek, de masoknak meg tudjak mutatni, es mindenki olyat vesz, ami hasznos, megis meglepetes
Tudom, hogy elég nyersen hangzik, de a tapasztalataim szerint a Jegyespárok a pénznek örülnek a legjobban, amiből fedezhetik az esküvőt vagy nászutat vagy amit épp terveznek nagyobb beruházást esküvő után. Természetesen, nagyon közeli barátnak nem szívesen ad az ember pénzt, ezért mellé egy kicsi, személyes, akár saját kézzel készített emkléktárgyat adni nagyszerű ötlet (mi is kaptunk ilyet, és a mai napig kinn van az éjjeli szekrényen...).
A legegyszerűbb azonban, ha megkérdezitek, van-e nászajándéklistájuk, és ha valóban pénzre vágynak, akkor úgyis megmondják... Ha elzárkóznak az elől, hogy bármit mondjanak, akkor szerintem is jó ötlet a vásárlási utalvány valamelyik lakberendezési áruházba, vagy utazási irodába, stb...
Én is a használati tárgyaknak örülnék legjobban, elvégre a közös életün kezdődik :) Viszont! Nem vagyok benne biztos, hogy függönyt, terítőt, és ilyen apróságokat kérnék, mert akkor lehet nem olyan sítlusú lenne a lakásom amilyet mi szeretnénk. :)
Megértem hogy pénzt nem szeretnél ajándékozni, próbáld megtudni valahogy mire van szükségük még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!