Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek nászajándékba? Munkatársnőm férjhezmegy, mindenük megvan! Mit vehetnék?
Mostanában az a divat, hogy készpénzt adnak az ifjú párnak. Úgy is ők tudják, mit akarnak venni.
Vannak kifejezetten ennek átadására szolgáló díszes kis borítékok, tokok.
Egy nagyon szépen kidolgozott fénykép keret? Legalábbis én imádom az ilyen dolgokat. Vagy ha tudsz keresztszemezni és még van időd, akkor hímezz nekik egy esküvői értesítőt (nevük+esküvő dátuma).
Vagy: ha tudod a pontos dátumát a napnak amikor összejöttek, akkor csináltathatsz nekik újságot az akkori újságokból, fényképükkel az elején. Kb 5000 Ft-ból már nagyon jót összehoznak:
Egyelőre ennyi.
ikea-utalvány, vagy vmi hasonló vásárlási utalvány
névvel hímzett törölköző a családtagoknak
kéz- és láblenyomat készítő szett
A névre szóló mesekönyv nagyon jó ötlet és csupán 2-3 ezer forint körül van. Ha kevésnek találod, akkor kiegészítésként add egy nagyobb aji mellé, de munkatársnak adva szerintem önmagában is elég. Múlt hónapban rendeltem tőle: [link]
Ezt a mesét szokták nászajándéknak is adni a pár a főszereplő olyankor. De hivd lengyel zsuzsát és kérdezz, nekem is menden kérdésemre kedvesen válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!