Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki üljön a menyaszonnyi asztalnál?
Olvastam olyat, hogy nem illik páratlanul. Nade nekem édesapám már nem él, tehát az én oldalamról csak anyukám tudna ott ülni, míg a pároméról apukája, anyukája.
Ha a tanukat ültetjük oda, abból családi botrány lesz, mert nekem a bátyám a tanum, de a felesége nem akar külön asztalnál ülni a két pici gyerekükkel. Viszont a párom tanujának nemhogy családja nincs, de párja sem. ilyenkor mi a teendő?
Nálunk a tanuk a testvérek. Szülő összesen három van. Nagyszülők vagy nem élnek, vagy nem tudnak eljönni (vidékiek, betegek.
Keresztapám már úgyszintén nem él, keresztanyám nem tud eljönni az esküvőre (lsd.nagyszülők), párom keresztapja ott lesz a családjával. Koszorúslányaink nem lesznek.
Tehát nem tudunk óriási családi asztalt csinálni semmiképp. Ezért sem, meg azért sem, mert max. 8 ember fog elférni.
Szóval faramuci a helyzet, na! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!