Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan adják át a nászajándékot?
Figyelt kérdés
Nálunk nem szokás kiállni, hogy na most hozzátok a pénzt az esküvőn, de mégsem szeretném azt, amit az étteremben javasoltak, hogy egy kijelölt asztalra csak úgy leteheti bárki az ajándékát. (Nem csak mi leszünk aznap az étteremben, szóval nehogy elsétáljon néhány boríték.)Vőfély nincsen. Hogyan oldottátok meg finoman az ajándékátvételt és főként a nagy nap melyik pontján?2011. febr. 17. 12:36
1/12 anonim válasza:
"Felétek, hogy szokás a menyasszony/ajándéktánc?
...
Nálunk ekkor adják oda az összes ajándékot/pénzt amit az ifjú párnak szántak"
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
2/12 anonim válasza:
Nekünk akkor volt amikor megvotl az esküvő és elmentünk a lagzi helyére, midnenki elfoglalta a helyét és szép sorba mindenki oda ment a párhoz és odaadta az ajándékot(többnyire pénz volt borítékban,de azt nem nyitották ki csak otthon)
3/12 Jázmin anyucija válasza:
Szia! Nálunk a lány lakásánál van ugye a kikérés, akik az én vendégeim voltak, jöttek nálunk, és akkor odaadták az ajándékot, a páromék is gyülekeztek náluk, az ő vendégei oda vitték. De ez csak néhány család volt. Sokan elhozták az esküvőnk előtti napon, vagy nagyon sokan a menyasszonyi tánckor a pénzt borítékba tették, ráírták a nevüket is. Persze sokan voltak akik boríték nélkül csak a pénzt adták a tánckor.
4/12 anonim válasza:
De a kerdes itt az, hogy hova rakja az ajandekokat, boritekokat egy etterembe.
5/12 anonim válasza:
én ebben a helyzetben akkor adnám oda a borítékot az ifjú párnak, mielőtt távozom az esküvőről, és elköszönök tőlük.
6/12 anonim válasza:
Esküvő előtt gondolom minden rokon gyülekezik a saját rokonánál (menyasszonyos, vőlegényes ház), még általában akkor is ha nincs kikérés, menet meg hasonlók. Én akkor vinném oda és hagynám ott, adnám oda, mint az egyik válaszoló is írta.
7/12 anonim válasza:
Nálunk úgy lesz, hogy csinálunk egy díszes dobozt és a borítékokat oda lehet majd bedobni...az őrzésével meg bízzatok meg valakit aki úgyse nagyon táncol (nagymama)!
8/12 Jázmin anyucija válasza:
FromOz! A kérdés nem az volt, amit te írsz!!!!
Hanem hogy mikor!!!??? Én erre reagáltam!
9/12 anonim válasza:
Anyuci!
Nem kell kiabalni, nem kell hiszti.
"Mikor és HOGYAN adják át a nászajándékot?"
A kerdes legnagyobb resze, az hogy etteremben levokben nem bizik a mennyasszony, hogy ajandekok nem lesznek ellopva. Hova rakja oket.
Tema enreszemrol lezarva, kapott mar eleg valaszt, tulleptem ezen a kerdesen.
10/12 anonim válasza:
FromOz szerintem Jázmin anyucija pl. azt is megválaszolta, hogy hogyan, a rokon lakásán, kikérés előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!