Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándékot kellene vásárolnom. Mi legyen az?
Èn az egyik baráti párnak egy drágább(1000Ft) üveg tálat vettem. (ha nem közeli akkor jo egy olcsobb is)
amibe penne tésztát öntöttünk és abba dugdostuk a pénzt.
nekik pénz volt a kérésük, így adtuk nekik.
Ismerős kapott egy jópofa dobozt.
Egy nagy, fa teásdoboz, amiben rekeszek vannak, mátkapárral a tetején, bár gondolom mást is lehet festeni rá.
Kis vicces ajándékok vannak benne, felirattal.
Ilyenek, hogy: óvszer- ha még nem akartok gyereket.
csipkebugyi- ha már akartok gyereket.
Túlélőfelszerelés a férjnek: füldugó.
Túlélőfelszerelés a feleségnek: szemellenző.
A többire sajnos már nem emlékszem. Azt hiszem, tesz-veszen vették, valami olyasmi a neve, hogy házassági felszerelés, vagy hasonló. :(
Sajnos most nem találtam hasonlót, de ilyet ti is biztos tudtok csinálni, csak kell pár jó ötlet.
Mi számít olcsónak? Lehet kapni pl. bort esküvőre való felirattal ("sok boldogságot!", gratulálunk!" stb.), ennél kicsit drágább, ha szettben veszed 2 db borospohárral, melyekre 2-2 aranygyűrű-motívum van gravírozva, ennél is drágább, ha mindezt selyemmel bélelt díszdobozba pakolva veszed meg (kb. 10000 Ft - de a vacsorátok is benne van ennyiben, ha arra is hivatalosak vagytok, nemcsak a szertartásra...)
Gyönyörű, keramikusművész által készített Házi áldást vettem évekkel ezelőtt esküvőre, akkor volt 3500 Ft, most sem lehet 5000-nél több.
Nagyon szép esküvői fotóalbumot, amibe majd a nagy napon készült képeiket tehetik, már 3000-3500 Ft körül is kapsz.
Szia!
Szerintem vegyetek egy perselyt (mondjuk egy kutyaformájút) és abba tegyétek az ajándékra szánt összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!