Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ennek a fejdísznek a neve, és hol lehet kapni?
szerintem meg tökéletes...
látnod kell a házaspárt XD
Bereckiéket...
Merkucio és juliát :D És júlián van a fejdísz
meg tudtam nyitni végülis
Én főleg a 19. századi divattal foglalkozom, ezt hajhálónak hívják, legjobb tudomásom szerint, bár elsőre mindenkinek az öreg nénik kontyát fogó nem éppen esztétikus háló ugrik be, de ez ezüst, arany szálakkal van átfűzve, stb., szerintem jelmezzel lehet ilyet is kölcsönözni, élőbe csak színházba láttam ilyet, meg filmekben, régi képekben, 19. század közepén is divat volt hasonló (pl. elfújta a szél c. filmben is látható hajháló).
"FEJFEDŐK- sapkaformájú hajháló, a koponyát és a füleket is takarja, széles buggyban végződik.
-USZÁLYOS SAPJA, arcrésze gyöngyökkel szegélyezett
-HOMLOKPÁNT, olasz eredetű, elől középen ékkő, a hajfonatokat ékkövek, szalagok díszítik.
-HAJHÁLÓ lassan eltűnik, helyette kerek kis bársonysapka, melyet fényszálak rácsoznak és gyöngyök díszítenek.
-GALBE- Tudor főkötő- ANGLIÁBAN viselik, uszályos sapka, melynek széle a homlokot fölemelkedő háromszög alakban keretezi."
Fu, ne haragudjatok, de nekem rendesen megnyitja, nem értem, mi a baj... de tényleg :$
Köszönöm az utolsó hozzászólást, nagyon tetszett :)
Igen, én is gondoltam rá, csak egyenlőre most a sablonját, vagy ahhoz hasonló valamit keresek/ill. tervezek...
szeretném megcsinálni ugyanis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!