Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a neve ennek a táncnak?
http://www.youtube.com/watch?v=aEKVRKPp3HA&feature=related
Esküvőm lesz, és eléggé botlábú vagyok. Nem igazán táncoltam eddig, maximum annyit, hogy kettőt jobbra, kettőt balra. Szeretnék belekóstolni kicsit a táncokba, hogy legalább egy keveset táncoljak a lagzimon, de nem tudom hogy keressek rá az ilyen táncokat mutató, esetleg oktató videókra. Ez érdekel főképp, de ha lehet írjatok le minden táncfélét amit egy esküvőn járni szoktak :) (Tánctanárra sajnos nem telik, ezért magán úton szerzem a tudást)
Egy táncolni nem tudó menyasszony
Ez az asmit írtál egyet jobbra kettőt balra.
Egyébként amit szokás táncolni lagzin csárdás, roki, twist, és termsézetesen bécsi és angol keringő.
Szia!
Miert nem mesz el tanciskolaba? A legjobb szorakozas a vilagon a tanc, es az altalanos muveltseghez elvaras is, hogy ismerj tarsas, nép-, és divattancokat, és tudj improvizalni illetve a fiu vezeteset lekovetni.
Én nem birnam egy hetig sem tanciskola nelkul!!:)
Van kulon eskuvore felkeszito tanfolyam is, vagy ha nem talalsz, en szivesen megtanitlak, szamlakepes vagyok tanctanitasra, d e kell hozza a partnered is.
A video egyelore nem jon be nalam.
Írtam, hogy sajnos nem telik tánctanárra vagy tanfolyamra, vagyis inkább nem szeretnénk arra költeni most, mert nem állunk túl jól.
A jobbra kettő, balra kettőt egyedüli táncra értettem, partner nélkül :)
Szóval akkor mi is a neve ennek?
Találtam még egy videót ilyen tánccal. Amint látom van benne rendszer, tehát nem csak "a fiú vezet és a lány megpróbálja követni" szitu áll fenn. Megijesztettél, mert arról vagyok híres hogy összevissza taposom a párom, még ha az vezet is. De hátha erről sikerül ellesni a lépéseket, s megtanulom.
Köszi a válaszokat! A neve nem derült ki, de segond.
ezt amit te keresel úgy hívják tinlgitangli.. nincs neve.
De általában ha figyeltél volna ,már írtam, akkor egy lakodalomban van csárdás, tangó, keringő és roky, meg twist.
Ez tényleg az a szitu,hogy a lányköveti a fiút és kettőt jobbra kettőt balra forgás táncolnak a zene ritmusára.
Én sem vagyok egy nagy táncos.. de a párom abszolút analfabéta hozzá. Az esküvönket ettől függetlenóül végig táncolta a maga módján és senkinek nem lépett a lábára.
a mai napig nem tud táncolni és két gyerek mellett sem időnk sem pénzünk társastánc tanfolyamra.. pedig tudom a végén élveznénk.
Nem kell félni senki nem ezzel fog foglalkozni.. a másik azért van a nagyobb ruha, ohgy takarja a lábad és senki nem veszi észre alatta a lépést bénázol.
Szia!
Nálunk ugyan pont a párom a falábú, így őt trenírozzuk most, de nálunk bevált:
Keleti Andis-Csonka Bandis táncoktató dvd itt le is tudod tölteni, de én láttam a tescoba is 2.900-ért.
Nem tudom hol laksz, de mi most nézzük a tánciskolákat és nem drágák. 4 alkalom 6000 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!