Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy kapcsolatban a nő állja általában a költségeket?
Ja mert hozzáteszem, ahhoz képest, hogy ő anyuci és apuci pici fia, nem lehet mondani, hogy agyonajnározzák... mint mondtam, nem érdekli őket, hogy egy rendes ruhája nincsen, vagy épp elmegy melóba étel nélkül, ilyenek miatt nem aggódnak ők...
Szóval a ragaszkodás szinte egyoldalú. Nekik csak a pénze kell, egyébként nem olyan az anyja sem, mint a rossz anyósok, sosem volt velük nézeteltérésem. Csak épp sajnáltatják magukat neki, ő meg fél otthagyni őket, mintha akkor bizony éhenhalnának. (erről nincs szó...)
Nem is akarom, hogy adjanak, ha majd úgy alakul. Különben is, nemrég mondták neki, hogy sajnálják, de nem tudnak majd minket támogatni. Ez oké, csak ezt ki kérdezte? Nekem az is elég lenne, ha hagynák, hogy félretegyen. Én sem fogok támogatást kérni a szüleimtől, pedig ők meg is engedhetnék maguknak.
Egyébként nekem nincs gondom azzal, hogy én állom a javát a költségeknek, csak ez a páromat zavarja, amit meg tudok érteni, de mit lehet tenni? Ha nem tesz ellene, vagyis nem spórol, akkor mindig így lesz.
Szerintem nagy bajok vannak ezzel a kifordult világgal. Mert a pasikból lesznek a k..ák.
Egyáltalán nem értek egyet azal, hogy egy nő fizesse a kiadások oroszlánrészet, az esküvőt meg???
Most mondd meg, egy ilyen ember hogyan fogja eltartani a családját míg te otthon leszel 1-2-3 gyermekkel?
Megmondom: kisakkozod a gyesből a Tescós pelenkát.
Milyen 3000 ft-os krém? Hol élsz te? Nem marad egy lyukas zoknid sem egy ilyen ember mellett, mert minden pénzed a gyerekeidre fogod költeni, ő meg szemrebbenés nélkül közli majd veled sértetten, hogy neki is sok a kiadása.
Most fuss el, amíg lehet!!!
Nálunk ez úgy müködik,hogy amelyikünknek van pénze az fizet akár a benzin kutón,a gyógyszertárban a boltban.
Pl:én fizettem be a gyűrűink előlegét mert nekem volt pénzem a másik felét a párom fizete be.Mi megoldjuk mindig hogy mindenünk meglegyen és mindkettőnknek maradjon egy kis pénze :-)és szerintem így jó,legalábbis nekünk jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!