Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számoljátok bele az esküvő kiadásaiba, hogy mennyit kaptok vissza nászajándékba?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek,nemsokára lesz az esküvője,de szinte teljesen arra alapoznak,hogy nászajándékba majd visszakapják a teljes esküvő árát! Nekem kicsit ez furcsa! Amikor mi az esküvőnket tartottuk,meg se fordult a fejünkben ilyesmi,nem is gondoltunk rá,hogy akár kapunk egy ezrest is ,nem is kértünk!Annyiból gazdálkodtuk ki az esküvőt amennyink volt rá! Ők kijelentették,hogy nekik pénzt kell minimum 10-20ezer még olyanoktól is akik nem tehetik meg,ha meg nem tudnak adni akkor ne menjenek! Konkrétan tudok egy párról,hogy ezért nem mehetnek el még a szertartásra sem,mert nem tudnak fizetni csak kevesebbet! Pedig állítólag nagyon jóban vannak!2011. febr. 16. 13:05
21/22 anonim válasza:
14:38-as vagyok. Természetesen olyan ismerős esküvőjére én sem mennék el, ahol kikötik, hogy csak az jelenhet meg aki fizet. Ez elvi kérdés, másrészt az én rokonaim, barátaim vannak annyira intelligensek, hogy nem tesznek ilyet. Megjegyzem, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kertelés nélkül a barátai képéve vágja: kérek x ezer forintot, mert különben nem látlak szívesen. Ezt mindig finoman, disztingváltan szokták közölni.
22/22 anonim válasza:
Pedig a kérdező leírta,hogy vannak olyanok akik kijelentik,hogy ennyi pénzt kell vinni,mert ha nem viszel akkor ne is menj a lagziba...
Elég szomorú,hogy vannak ilyen emberek is..Komolyan ilyenkor azt kívánom,hogy akik ilyenek,és kikötik hogy ki mennyi pénzzel mehet az a nagy napnál döbbenjenek rá,hogy senki nem ment el...Megnézném,hogy erre hogy reagálnának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!