Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát varratnál ha felkérnének koszorúslánynak? Belinkelnéd azt ami neked tetszik?
Bocs, h bepofátlankodom, de engem is érdekel :D
Mindjárt linkelek párat ami engem megfogott!
Nem varratnám, hanem bérelném.
Mifelénk a hosszú és abroncsos koszorúslány ruha a szokás, ilyen koktélruhásat csak képen láttam, de nekem nem tetszik, abba bármelyik vendég lehet. A színét, fazonját egyébként nem szokták megszabni...legalábbis ahol eddig én voltam, sehol sem volt kikötés rá, és nem is fizették. Persze azért nagyrészt menyasszonyi ruha függő is, ha a menya. nagy abroncsos fidres-fodros ruhába lesz pl. [link] akkor szerintem simán fel lehet húzni amiket belinkelek alább, persze vele megbeszélve vele a választást, de más a helyzet, ha valami egyszerű dísz és abroncs nélküli ruhát húz.
Nekem ezek tetszenek:
[link] hosszú
[link] nagyon bejön rajta, hogy "magyaros" elemekkel van díszítve
[link] a színe nem tetszik
[link] ennek sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!