Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szeretnék egy uj esküvöt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy uj esküvöt a férjemmel. Szerintetek lehet tartani? Vagy egy másik vallásu templomban? Vagy hogy lehetne? Elcseszett egy esküvönk volt gáz ruhában ezért szeretnék ujat

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 23:34
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
61%
Hát nagy hülyeségnek hangzik.Gondolod rajtad kívül minden embernek tökéletesre sikerül minden?Azt hiszem késöbb az életed során ha esetleg komoly problémák lesznek,mert sajnos az élet nem csak egy rózsaszín álom és nem fenékig tejfel,rájössz mennyire lényegtelen dolog volt a gáz ruhád stb.sokkal keményebb porblémák átvészelése után azt fogod mondani hogy tudtam én ilyen semmiségböl ügyet csinálni.
2011. febr. 16. 09:09
 22/23 anonim ***** válasza:
28%

"Ráadásul templomit? Szerintem menj oda a paphoz hogy "atyám, olyan gáz volt multkor a ruhám, csináljuk újra az egészet, nem mutatok jól a videón". Kiváncsi lennék a tisztelendő reakcióira."

Attól függ, ha a siránkozást egy marék 10-ezressel teszi az újraházasulandó pár hatásosabbá, a pap is másképp áll hozzá...

2011. febr. 16. 09:47
 23/23 anonim ***** válasza:
85%

Én voltam már olyan pár esküvőjén, akik egyszer már összeházasodtak. És a második is anyakönyvvezető előtt történt. Templomi esküvőjük sem az első, sem a második esetben nem volt. Ez így nem volt gáz. De csak azért, mert a nagyszüleim ötvenedik házassági évfordulóján újra "összeházasodtak".

A gáz ruhát te választottad, a te ízlésed tükröződött rajta, ez van.

Egyébként, ha annyira szeretnél, akkor váljatok el, térjetek át másik hitre, aztán kezdjétek újra az egészet. De ha én lennék a férjed, tuti csak az első felébe mennék bele. :)

2011. febr. 16. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!