Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy uj esküvöt a férjemmel. Szerintetek lehet tartani? Vagy egy másik vallásu templomban? Vagy hogy lehetne? Elcseszett egy esküvönk volt gáz ruhában ezért szeretnék ujat
Szoktak ilyet csinálni,mondjuk a sztárok körében divatos.De én nem nézlek hülyének emiatt.Nem a megszokott az biztos!!!
Templomit tartott nem is olyan régen Rubint Réka.Vagy még az lenne a szép,ha külföldön mondjuk tengerparton ismételnétek meg:).
Magyarul ilyet fiatalon azok szoktak, akiknek nem számít a pénz, a felhajtás annál inkább.
Normális emberek ilyet legfeljebb a sokadik (pl. 25.) házassági évfordulóra csinálnak. De akkor se a ruha miatt.
IGEN GÁZ!!
De jó lenne ha nekem is ennyi felesleges pénzem lenne, amit elverhetnék hülyeségekre...
Mikor volt az előző esküvőd?
Olyan van hogy meg lehet újítani a házassági fogadalmat. De nem 1-2 hónap múlva, hanem tizen-huszon év múlva.
Szerintem nem annyira hülyeség, bár én nem csinálnám újra. Én most szervezem az esküvőnket...
De mindenki megérdemli, hogy álom esküvője legyen.
Hangsúlyozom, nem értek vele egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!