Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináltatok a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok a menyasszonyi csokorral a szertartás alatt?

Figyelt kérdés

Az OK, amíg csak ülök, akkor gondolom, fogom a kezemben, ölembe teszem.

De ha fel kell állni/le kell ülni, mindkét fognom kell az abroncsot, vagy pl. az aláírásnál. Akkor le lehet passzolni a tanúmak (ő férfi lesz), vagy a vőlegény addig fogja?

2011. febr. 15. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én fogtam amíg lehetett,utána átnyújtottam a tanúmnak!
2011. febr. 15. 11:03
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Mire valók a koszorúslányok?
2011. febr. 15. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Én állandóan hátraadogattam (szülőköszöntő csokor átadás, gyűrűhúzás, aláírás, koccintás, gratuláció) az unokabátyámnak. Nem díjazta túlzottan, legalábbis az arckifejezéséből ítélve, de mit csináljak, ha ő volt a tanúm és ő volt közvetlen kéznél. :)
2011. febr. 15. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Én ezen nem gondolkodtam, és mivel "későn" mentem férjhez barátnőimhez képest (10 évvel), a rokonságból meg mások se sokat beszéltek a házassági ceremóniákról, minden spontán jött. (Voltak érdekes esetek, amikor a zenekartagok kikerekedett szemmel néztek, hogy még ezt sem tudom, vagy a videós pl. sok mindenben úgy segített, mintha közeli rokon lenne - pedig csak emiatt ismertük meg...)

Nálunk az önkormányzatnál a férjem mellett ültem, tanuk mögöttünk a családjukkal (2-2 gyerek+feleség), sőt egyikük fényképezett is, így kézenfekvő volt, hogy ölemben maradt a csokor és aláírásnál a férjem fogta.

A templomban végig álltunk, így ott is a kezemben volt, és a gyűrűknél megfordultam, magától értetődően a tanunak adtam, hiszen ő állt legközelebb, majd visszaadta.

Szerintem nincs olyan nagy jelentősége és nincs erre külön "előírás"/illedelmi szokás, de Te tudod, csináld ahogy szerinted jó.

2011. febr. 15. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Bocs, az önkormányzatnál a tanu fényképezett a gyűrű felhúzásakor, így kizárásos alapon a tanu férjének adtam (gyerekek kicsik voltak még).

Nálunk az akkor jelenlévő rokonság szereti fontosnak érezni magát és "színészkedni", így nem volt gond pl. a sógorom kezébe nyomni, úgy csinált, mintha így lett volna megírva a nagykönyvben. :)) (Kár, hogy nem fényképezték le a csokorral...)

Egyébként mögöttünk eredetileg 6 szék volt, valószínűleg úgy gondolták, hogy oda a tanuk+szülők ülnek, viszont a társaság nem úgy helyezkedett mögöttünk, így egy sorral mögöttük ültek a szülők a nagyszülőkkel.

11.41

2011. febr. 15. 11:49
 16/17 anonim ***** válasza:

*

temlomban, nem önkormányzatnál

Bocs

2011. febr. 15. 11:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Az aláírásnál letettem addig magam mellé az asztalra a csokrot.

Mondjuk nekem nem volt abroncsos ruhám, a tanúm meg el volt foglalva a fényképezéssel.

2011. febr. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!