Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak polgári esküvő lesz, tényleg "ciki" az igazi menyasszonyi ruha?
Hogy mii????
Én ilyet még senkitől nem hallottam, akkor furcsa ha két tanús esküvő van csak, de akkor ha rendes esküvő van és lakodalom fel se merülne bennem, hogy nem kéne menyasszonyi ruhát húzni, ha férjhez megyek nekem sem lesz templomim, mert nem vagyok vallásos, de tök természetes, hogy polgárira menyasszonyi ruhát húzok. Felénk sok a csak polgári esküvő, lagzi, és mindenki menyasszonyi ruhába volt, volt utcán vonulás és minden egyéb....
A MENYASSZONYI RUHA NEM TEMPLOM FÜGGŐ...
a szüleim romániában esküdtek, akkoriban, mikor nem volt divat a templomi(de ők vallásosak, és szerettek volna ott is). 2 tanu volt csak rajtuk kívűl, és a pap, nem húztak fel semmi extra cuccot.
Mikor apám állampolgárságot kapott, megtartották magyarországon az államit, és anyu akkor húzott fehér ruhát, meg apu öltönyt.
semmi ciki nincs benne, tavaly voltam egyik barátnőm polgári esküvőjén, ő is szép menyasszonyi ruhában volt.
Nekünk is csak polgári esküvőnk volt, de én ragaszkodtam hozzá, hogy egy egyszerű esküvői ruhám legyen. Nem abronccsal meg fányollal, de esküvői ruha.
Utána az esküvői vacsin is abban voltam. Kis esküvő volt, összesen 16an voltunk. De nem bántam meg a ruhát, mert jól állt, és mindenki szerint csinos voltam benne. :)
Nekem igazi menyasszonyi ruhám volt, csak abroncs nélkül, csipkés, nagyon szép, de egyszerű. Csak a két tanú volt ott, de mivel volt fényképészünk, nem bántam meg a szép ruhát. Amúgy meg részben azért volt, mert mi külön tartjuk a polgárit meg a templomit, és megvettem már most a ruhát, ugyanaz lesz a templomin is, csak abronccsal, fátyollal, stb. Eredetileg csak egy nyári ruhát akartam, de így olcsóbb volt.
Ha nincsenek vendégek, én kicsit túlzásnak érzem a királylányruhát, de amúgy teljesen ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!