Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "illik" a szülőnek kivenni a részét az esküvő szervezéséből illetve az anyagiakból?
Mindenki addig nyújtózkodjon, míg a takarója ér. A szülőktől nem kellene elvárni, hogy komoly kiadásokba verje magát egy esküvő miatt. Nagyon komoly érvágás ez manapság sok családban. Párodék szüleivel is már időben kell egyeztetni, hogy a Te részedről nem kívánnak komolyabb kiadások erre a célra áldozni, ezért tőlük sem vártok hasonlót. Ha ennek ellenére ők mégis bevállalják a felhajtást, akkor tegyék, de ennek tudatában.
Én is férjhez mentem 30 évvel ezelőtt. Egy hidegtálas állófogadást rendeztünk a két család összefogásával, viszonylag szűk családi körben. Nem ezen múlott a házasságunk, azonban rengeteg példát mondhatnék, akik százezreket áldoztak az esküvői cécóra, aztán rövid időn belül válás lett belőle.
Na már megint kezdődik a kis lagzisok, meg a nagy lagzisok vitája! Igaz, hogy nem is erről van most annyira szó!
Mindenki magánügye, hogy kicsit vagy nagyot csinál. Ha van rá pénz és szeretné legyen nagy. Ha nincs,akkor legyen kicsi.
Az meg ismét egy általánosítás,hogy azok hamarabb válnak, akiknek nagy lagzija volt!
Egyetértek azzal,hogy a pár fizesse az esküvőt,de abba nem ahogy írta itt a vége felé vki hogy a nagy esküvő rongyrázás...stb...
Abszulút nem vagyok kiéhezve arra hogy engem nézzenek 120an,nem vagyok rá hogy rólam beszéljen mindeki,a nagy esküvővel amit tervezünk nem az a célom hogy mindenkinek megmutassam hogy "bizony én férjhez megyek"
Sőt elárulom neked a párom sem ilyen és mégis ő ragaszkodik férfi(!) létére hogy nagy lagzi legyen 130fővel.Ő szeretné együtt látni a családot hogy legalább akkor mindenki találkozzon a másikkal és legalább egy kicsit tudjon beszélni régi messze élő nem látott rokonokkal.Én is kis esküvőt szerettem volna nő (!) létemre,de mivel a párom ezt szeretné megteszem érte...
Egy nagy esküvő nem feltétlenül a rongyrázásról szól.
13:04-es vagyok!
Azt próbáltam megfogalmazni sorokon keresztül amit a 13:07es!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!