Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulipán csokor mennyire tartós?
Nekem is nagy szenvedélyem a tulipán, és nem akartam abból engedni, hogy az esküvőmön ne jelenjen meg. Viszont tudtam, hogy nem tartós, így cselekhez folyamodtunk.
A templomba az esküvő előtt 3/4ed órával kezdték el csinálni a díszeket, 12 virágkötő szenvedett vele, hogy időben elkészüljön, de megérte. Gyönyörű volt, és az ottani fényképezkedést is kibírta :)
A csokrom is tulipánból volt, 3 készült belőle (amikor az egyik lekókadt, elővettem a másikat...), és amíg számított a csokor, addig az volt. Utána egy gyönyörű rózsa volt (amikor táncoltunk, meg ilyesmi [amikor már senki nem nézi a csokrot]).
A díszítés az ebéd és a vacsora alatt szintén tulipán volt, közte és utána rózsa. (Tehát 3 garnitúra díszítés volt konkrétan :))
Nem volt egy olcsó mulatság, de megérte :)
Sok boldogságot nektek!
Az szép!!!
Erre nem is gondoltam! Több csokor!
Pontosan két napja érdeklődött a párom a virágboltban, hogy a tulipános csokor mennyire bírná az esküvőt, nekünk augusztusban lesz.
Mivel nyár és meleg lesz, a virág nagyon gyorsan szétnyílik, így egyáltalán nem is javasolta a csajszi, maximum csak úgy, hogy nagyon szorosan kötik össze, és talán a ceremónián még egyben lesz, de a vacsorára már szétnyílik.
Így maradunk a rózsánál :)
Sajnálom. Azt hiszem le kell tennem erről az álmomról!
Pedig reménykedtem, h van valami praktika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!