Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldobtátok esküvőtökön a menyasszonyi csokrotokat? Esetleg megtartottátok (ha szárítható virágból készült)? Vagy csináltattatok külön dobó csokrot?
Volt dobócsokrom, az igazit megtartottam. :)
Amúgy nemrég láttam egy esküvőn, hogy a dobócsokor több kis csokorból állt, úgy nézett ki, mintha egybe lenne, de amikor eldobta a menyasszony, akkor össze-vissza repültek a csokrok, és így többen is kaptak belőle. :)
Szerintem itt nem arra az eldobásra gondolt a kérdező, hanem hogy esküvő után mit csináltatok a csokorral. Én (mivel rózsaszín rózsából volt) fejjel lefelé megszárítottam, és kb fél évig még ott díszelgett. Aztán már csak porfogó volt, és kidobtuk!
Eldobó csokrom nekem is volt, szintén rózsaszín rózsából, de kisebb, mint az "igazi"
Én nem dobtam, mert nem volt kinek. (Nem voltak vendégek, csak két tanú.) Meg szerettem volna szárítani de valamiért bepenészedett, és ki kellett dobni.
Ősszel lesz a nagy esküvő, megint lehet próbálkozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!