Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet kb egy ilyen esküvői csokor? Ugyan ilyet szeretnék én is? Kép lent
Már bocsi, de ezen mi a díszítés?? :)
Ha nem nagyon akartok vele szórakozni, akkor csak kéritek így mondjuk tényleg egy pasi, mintha csakúgy vinné, plusz kértek pluszban még egy szálat (akár egy-két nap eltéréssel), amit meg Ti szépen összeraktok a vőlegényre. :)
Gratulálok amúgy! :)
jaaj, hát légy kreatív!Fogod magad elmész a méteráru boltba, és kész 3 méter (vagy több) Vastag fehér selyemszalagot kb 300ft.Aztán betekered a rózsák szárát alufóliába vagy valamibe, hogy ne csöpögjön esetleg,meg ne történjen baleset, és rátekered a szalagot, hogy stabil legyen.
Kész :)
nem csak esküvőre csinálnak olyat,én ballagáskor kaptam olyat,csak vörös rózsákkal,akkori páromtól,4-5ezernél nem volt többe,18 szál volt (ennek másfél éve,árak emelkedtek,vegyük 6-7ezernek most)
ha csak a vőlegényen lesz "minicsokor",akkor veszel 1 szálat pluszba,és azt te is megtudod,nem nagy ördöngősség
Szia!
Nekem hasonló csokrom volt októberben 16.000 Ft. Az én csokrom vörös rózsa voltak benne fehér gyöngyök,illetve fehér mini kála és tüll anyagot tekertek a szárára. Tehát szerintem neked csak olcsóbb lehet.
Nyáron be szokták tenni hűtőbe.
Amúgy meg lefújják hajlakkal is, hogy szép fényes legyen a leve, meg talán akkor nem is kókad le annyira.
Nem valami jó a kép, de nekem ilyen volt. 2009-ben 15ezerbe került. Ajándék hozzá a vőlegény kitűző ami egy szál rózsa és pici zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!