Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, mit vártok egy esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit vártok egy esküvői szalontól?

Figyelt kérdés

Az igények érdekelnének elsősorban, azaz szerintetek milyen egy igazi menyasszonyi ruhakölcsönző?

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy mely kiegészítő vagy kellék beszerzése okoz gondot, mind a ruhával, mind az esküvővel kapcsolatban?

Köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 6. 16:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
teljes körű figyelem, elegancia, széles választék, hozzáértő személyzet. fehérnemű, cipő, hajdíszek, tiarák minden izé egy helyen, hogy minden menyasszon kipróbálhassa a fátylakat, kalapokat, stb. nekem kb ilyen igényeim lennének:)
2011. febr. 6. 16:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az előttem szólóval. illetve kiegészíteném a teljes türelemmel, illetve engem is beleértve elég sok molett menyasszony van, akiket feszélyez, ha ilyen helyre megy be, elég megalázó az a mondat: ez nem jó magára, túl kicsi.

szívesebben hallanám ezt: inkább ezt javasolnám, jobban áll az ön alkatához. tapasztalatból mondom. Tisztelet a kivételnek:)

2011. febr. 6. 17:39
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Sok menyasszonytól hallom, meg tapasztalatból is tudom, hogy néhány kiegészítőt nehéz beszerezni, akár a ruháról, akár a lagziról legyen szó. Nektek tetszene, ha ilyeneket is lehetne kölcsönözni, és mindent megtalálni egy helyen. Teszem azt asztaldíszek, szalvéták, székszoknyák, különleges pezsgőspoharak csak az ifjú pár részére, meghívórendelés, stb.

Plusz még beszerzési áron elkészítenék álmaitok menyasszonyi ruháját akár kép, akár elképzelés alapján.

Mennyivel valószínűbb, hogy ilyen szalont választanátok a többivel ellentétben?

Köszi a válaszokat még egyszer, és előre is!

2011. febr. 6. 20:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a "mindent megtalálni egy helyen" után kérdőjelet szántam.
2011. febr. 6. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

nagyon valószínű. még esetleg egy esküvőszervezővel vagy céggel is lehet alkut kötni, ha te ajánlásodra megy a menyasszony, nálad vesz/bérel mindent, akkor az esküvőszervezőnél kap valamennyi árengedményt

ez jó ötlet, nekem tetszene:)

2011. febr. 6. 23:38
 6/16 Kései Sirató ***** válasza:
Kedvesség, igényesség, jó választék. Ezenkívül legyenek hajlandóak arra, hogy egy ruhát a méretedhez alakítsanak. Én nagyon vékony vagyok, nagy volt rám a ruha,amit választottam és gyönyörűen megoldották, hozzám igazították, bevettek belőle. Ja, és ne ők akarják eldönteni, hogy melyik ruha áll jól.
2011. febr. 7. 09:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy kedvesek legyenek, bíztassanak, de ne legyenek rábeszélősek. Én olyan bizonytalan voltam, és olyan rosszul esett, ha úgy éreztem, lenéznek. Soha nem mennék oda vissza, bármilyen ruhájuk lenne. A kiegészítőkkel nekem az volt a gondom, hogy nem rendes fátylat, hanem arcfátyat szerettem volna, de sehol sem volt másféle, csak a hagyományos fajták. Jó lenne ha valahol lennének alternatív variációk is. Meg hajtűk pl. És nem csak azok a cipők, mint az összesben.

Plusz még fontos, hogy az interneten is elérhető legyen a kínálat, szívesebben megyek be, ha tudom, hogy kb. mire számíthatok.

2011. febr. 7. 10:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy ne akarjon átverni.

Ez a "beszerzési áron" dolog eleve bukta, ki kell fizetned a dolgozókat, a bérleti díjat, és meg kell élned belőle.

És megvettem a ruhámat a forgalmazótól (újonnan), mert a szalon 170 ezer Ft kölcsönzési díjat kért, 5 ezer Ft tisztítási díjat, valamint 30% foglalót, amit nem kaptam volna vissza, ha valami baja lesz a ruhának. Ami ugye lagziban megesik, és ráadásul nem volt konkretizálva, mi számít "bajnak", pl. ha megázik, az is, vagy csak ha teljesen tönkremegy (vörösbor). Mindezzel együtt egy használt ruhát kaptam volna, hozzá fátylat 5-20 ezer Ft között. Mindezt kölcsönözve.

Megnéztem a márkát, megkerestem neten a forgalmazót, az üzletükben 155 ezer Ft-ért megvettem ugyanazt a ruhát vadiújan, a fátylat ajándékba kaptam hozzá.

2011. febr. 7. 13:20
 9/16 anonim ***** válasza:

nézzd meg ezt az oldalt: www.diamond-house.eu

én ezt az oldalt csak ajánlom,a kérdésedre pontos választ nem tudok adni.

2011. febr. 9. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám inkáb, hogy mi volt amin kiakadtam, amikor menyasszony voltam. :D

Az egyik szalonban közölték, hogy a fogasokról 10-et lehet max. levenni közelebbi megtekintésre, és max. 5-öt felpróbálni. És hogy magasságra nem alakítják át a ruhákat, vegyek fel nagyobb abroncsot. Gondolhatjátok... Nem vagyok 160 centi, a ruhákat 180-ra tervezték. Kb. az abroncs szélesebb lett volna, mint amilyen magas vagyok. :DDD

A mindent egy helyen jó öltet, de csak akkor, ha reális áron lehet beszerezni mindent.... Különben úgyis elmennek oda, ahol olcsóbb, még ha több üzletet is kell bejárni. Szóval vmi kedvezmény, ha mindent náatok, vagy hasonló...

2011. febr. 9. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!