Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amitől (szerintetek) egy esküvő már giccses?
én láttam már olyan esküvőt ahol a menyasszony rikító lila ruhában volt, vőlegény meg citromsárga öltönyben.. na az giccses. Meg halottam olyanról hogy a menyasszony férfi a vőlegény pedig női ruhában van :O
érdekes szokások is vannak :D
Szerintem ez egyénfüggő. Írta valaki, hogy neki a falusi lagzi oké, a többi már nem. Számára nyilván giccses az, ami másoknak még bőven belefér.
Nem lehet erre konkrét határt meghúzni. Szerintem az a giccses, amikor már nyilvánvalóan nincs semmi értelme annak, amit csinálnak, mert nincs mögötte annyi érzelem. Bár ezt egy esküvőn nehezen tudom elképzelni.
kinek mi...
nekem például egy falusi esküvő is giccses,ahogy végigvonulnak 300an a falun
nekem a max 20 fős esküvő jön be,szolid ruhával,mindenféle csicsás dolgo nélkül,utána egy szolid étteremben vacsi,zene és tánc és egyebek nélkül
Köszi, köszi, köszi mindenkinek a lepontozást...imádom ezt az oldalt...kérdésre válaszolok és jól lepontoznak 41%-ra...vicc...
11:35 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!