Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvővel kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvővel kapcsolatban tanács? Többi lent.

Figyelt kérdés

Március első hétvégéjén tartanánk egy két tanús polgári esküvőt a párommal. De hiába hívom a hivatalokat, erre a hétvégére nem tudnak vállalni. :( Nekünk viszont ez lenne a legjobb, mert ilyenkor tudna a család a kisfiunkra is vigyázni, hogy legyen egy szabad esténk is.

Hallottam a gyorsított eljárásról. Az mit takar?

És még egy kérdés... a főváros hivatalaiban járatosakat kérdezném, melyik kerületet érdemes felhívni, hátha fogadnak? XIX., IX., XIII. és Buda már kilőve, a többiek még nem veszik fel a telefont. :(

Köszönöm a segítséget!!!

2011. febr. 3. 09:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

VI. kerület nagyon rugalmas és kedves. Az V. kerületben fél évre előre le voltak foglalva, de a VI. kerületben a 30 nap elteltével már elég jól tudtunk válogatni az időpontokból.

Hogy felveszik-e a telefont, az attól függ, hogy mikor van az ügyfélfogadási idő. Azt interneten meg lehet nézni.

2011. febr. 3. 10:27
 12/15 A kérdező kommentje:

V. és VI. kerületet még nem is hívtam, de most már marad a XI. :)

Azért köszönöm. :)

2011. febr. 3. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni! Sok boldogságot!

9:58-as

2011. febr. 3. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jah így már értem a miérteket, köszönöm, és gratulálok! :)

(A "sajnosválasztnemtok" kíváncsiskodó.. :)

2011. febr. 3. 10:32
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Most már én is megnyugodtam. 2 napja tiszta ideg voltam, hogy nem kapunk arra a hétre időpontot. De most már minden szép és jó, a gyűrűket is megrendeltük tegnap.

A picúrra pedig, ha nem vigyáz senki, akkor jön velünk, amúgy is szép, ha ott van. Este meg majd korán altatunk. :)

Jajj... kezdek izgulni... nem gondoltam, hogy nálunk is eljön ez a nap... 10 évig nagyon jól megvoltunk házasság nélkül...

Már csak a család miatt aggódom, ők ugyanis semmit nem tudnak. Félek, hogy sértődés lesz.

Na de nem írok kisregényt.

Szép napot!

2011. febr. 3. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!