Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy kb 100-120 fős esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kb 100-120 fős esküvőt mennyiből lehetne összehozni? Bőv lenn

Figyelt kérdés

szóval. nagyon fontos, hogy minél olcsóbban oldjuk meg a dolgot, mert saját pénzből szeretnénk. 21 évesek leszünk, mikor össze szeretnénk majd házasodni(jövő nyár), de nem tudjuk, mégis mennyi pénzt kellene összeszednünk. lenne polgári és templomi szertartás is, majd rendesen lagzi. zenész ismerősünk lenne, azt olcsóbban megúsznánk.

viszont

úgy szeretnénk, hogy a kaját nem megrendelni, hanem vagy mi vinnénk cakk-pakk mindent, vagy a hozzávalókat, és az étteremben meg elkészítenénk. igazából az lenne a legjobb, hogy mi napokkal előtte itthon mindent elkészítünk, ott csak melegíteni/felszolgálni kellene (ill húsokat sütni, mert az ugye másnaposan nem igen jó).ezt így meg lehet oldani??bort is vinnénk, meg üdítőt is, szerencsére olcsóbban hozzá tudunk jutni, mint a bolti ár, bora meg mindkét örömapának lenne. elég ha ennyi embernek 1 disznót levágunk?olyan 120-130kilós körülit? párom nagyszüleink van, szóval az is ingyen lenne. de akkor a szervírozást kellene fizetni az étteremben.

vagy esetleg itt pécs környékén tud valaki olyan helyet, amit cakk-pakk ki lehet bérelni, és én vinnék pincéreket?

sütit is mi sütnénk.

a ruha amit kinéztem, 40E, de abból nem engedek:)szóval így kb. mennyiből jönne ki egy lagzi? 120fő, meg amit fentebb leírtam...

köszi, aki végigolvasta!!

2011. jan. 30. 01:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Lehet 20 fős esküvőt is tartani, nencsak 120 főset.
2011. febr. 2. 00:46
 12/15 A kérdező kommentje:
hát nálunk ez a 120 fő csak a rokonság...én apámék 3an vannak testvérek, ő anyjáék 6an...ebből a 100-120ból max 10 ha nem rokon...:S
2011. febr. 2. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:

OFF

Hát az én esküvőm nem is lesz 120 fős, mivel külföldön fogok férjhez menni, úgyhogy csak szűk család és a legjobb barátokat hívom meg. De ha itthon mennék férjhez, se költenék egy millió forintot az esküvőmre. Kell az másra jobban nekünk.

Most jövök Afrikából, még ott is éveket spórolnak az esküvőre, és vannak olyan szép ruháik, mint nekünk. Szóval TUDOM, hogy ez mekkora hagyomány, és milyen fontos nap az egész világon egységesen így van.. De én max akkor szánnék rá ennyit, ha sokmillió lenne a zsebemben.

OFF VÉGE (bocsánat)

2011. febr. 10. 00:06
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
visszacsorog majd az a menyasszony táncnál, nemtudom mit problémázik itt 1-2 csitri :)
2011. febr. 16. 00:39
 15/15 A kérdező kommentje:

igen, kedves utolsó, ezt én is szívből remélem:)

és mielőtt leszólna valaki, nem azért csinálok esküvőt, hogy meggazdagodjunk belőle, hanem mert szeretjük egymást, össze szeretnénk házasodni, és szeretnénk, ha a boldogságunkból mindenki részesülhetne, aki nekünk kedves, de ez sajnos csak a násznép segítségével valósulhat meg

2011. febr. 16. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!