Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olcsóbban hozzájutni menyasszonyi ruhákhoz?
Szia!
Kb. mennyit tudnál rászánni? Ajánlom a Vaterát, láttam már 15.000 Ft-ért is ruhát, és nem volt ódivatú vagy csúnya! Ha félnél a méret miatt, akkor érdemes egy mérettel nagyobbat vásárolni, mint a méreted, és akkor magadra igazíttathatod! Ja, és a netes vásárlástól sem kell tartanod, saját tapasztalat, hogy nagyon korrektek.
Jó nézelődést!
Én Romániában vettem.Kb 150ezer volt, de abban már benne volt az abroncs is, meg térdelő párnák, plusz fátyol, fejdísz.És ez elég drága ruha volt a szalonban...ennél inkább csak olcsóbbak voltak, és nagyon szépek!
Tudom, az is pénz míg kimegy az ember, de nekem nagyon megérte!
Vatera, bolthely.hu/eskuvo
Érdemes ha van a közelben kiállítás elmenni és begyűjteni a szalonok katalógusait is. Nálunk van szalon, ami a 2010-es kollekciót már 25.000-től adja el, ill. bérbe.
Venni szeretnél, vagy bérelni? Gondolom ha bérel az ember akkor olcsóbb. (Bár őszintén szólva, én béreltem és szörnyen drága volt, csak ugyanaz a ruha negvásárolva meg még annak is a duplája/triplája lett volna.)
Ha venni akarsz, akkor az Ázsia Center-t ajánlom neked Budapesten, hallottam, hogy nagyon sokan ott vesznek, a kínaiak lemásolják a legszebb ruhákat, állítólag gyönyörűek vannak nagyon olcsón, csak azért meg kell nézni a varrást, nehogy szét essen az emberen a nagy napon.
Még azt is hallottam, hogy Ukrajnában nagyon olcsó és gyönyörű ruhák vannak, ha esetleg oda át tudtok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!