Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlzás az uszályos esküvői ruha?
Ez amolyan kislánykori álom nálam, hogy a nagy napon uszályos ruhám legyen, azonban itt olvastam egy-két kérdésnél, hogy azt giccsesnek tartják.Szerintem pedig hagyományos (régen arisztokráciának volt ilyen, a családom is ebből a rétegből származik)...
Linkelnétek képet, hogy milyen uszályos ruhákat tartotok szépnek? Köszi!
Nekem olyan ruhám volt, amit úgy varrtak nekem, külön kértem, hogy rövid legyen az uszálya. Nagyon szép lett a fényképeken, de mivel nálunk végig esett az eső, az autó meg a városháza közt egy nyalábban a nyakamban volt kb. a ruha. Mondjuk nem viseltem hozzá abroncsot, így nem volt gond, de a fényképezés közben kb. 5 percenként léptem rá. az elejére, az uszályra, mindenhova. :D
Ősszel lesz az abroncsos verzió, ugyanaz a ruha, kíváncsi leszek hogy bírom majd. A táncnál biztos zavaró, viszont nagyon szép.
21:12 Az vicces lehetett! :D Erre még nem is gondoltam, nekem egyébként az amerikai polgárháború korabeli ruhák tetszenek, kissé hátrafelé álló abronccsal, fátyollal...
Ilyesmi szerkezet, csak persze fehérben, fátyollal... :)
Azért vicces, hogy a nők évtizedekig, századokig hordtak hatalmas ruhát minden nap, manapság meg még azt a pár órát is alig bírják ki emberek, nekem egészen biztosan a menyecskeruhám is ilyen hatalmas abroncsos lesz, persze színesbe (nem pirosba), mert nem kényelmetlen, még igazi fűzővel sem, imádok ilyen ruhába lenni kislány korom óta.
Tegnap az Esti Showderbe pedig a Kiszel Tünde úgy ment abba a gyönyörű zöld ruhába mint aki tojásokon lépked és a térdéig felhúzta, de csak a ruhát, az abroncsot nem, ahogy leült...totál felhúzta, kimondottan nevetséges látvány volt.
[link] kb. 63. percnél, a ruha egyébként gyönyörű csak nem ezen a nőn
tegnapelőtt 16:29 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!