Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alljak a dolgokhoz? Erzekenyen erintett, hogy a testverem az eskuvojen nem engem ker fel tanunak hanem egy haverjat.
nekem ez nagyon rosszul esett hisz a felesege a testveret kerte fel tanunak. Az igaz h nem szeretem a feleseget mert szerintem egy pofatlan, kihasznalos csaj, de megis en sokkal tobbet segitettem nekik mint barki mas. Tovabbiakban egyenlore az en hazamban laknak okozva nem kis kenyelmetlenseget, mig osszeszedik magukat anyagilag. en ugy gondolom ennyit megerdemeltem volna.
Nem sokara nekem meg a paromnak megszuletik a babank (addigra szeretnem oket kipaterolni a sajat hazambol hisz kell a picinek a szoba) es szeretnek keresztszuloket de tesomekat ezek utan nem szeretnem erre felkerni. Ugy gondolom nem erdemlik meg.
Ti mit gondoltok errol?
Figyelj, miert engeditek meg, hogy kihasznaljanak benneteket? Ok hogy szereted a testveredet, es segitesz neki, de ne haragudj, nincs gyerekuk, tehat ez azt jelenti, hogy akar mindennap 10-12 orat dolgozhatnak, hiszen amikor gyerek van mar, ugyis kevesebbet probal az ember dolgozni, es talan kevesebbet is tud (ha van baby-sitter, nagymama aki vigyaz a gyerekre az mas). De amig csak ketten vannak, ne haragudjal, de tudod mikor tartanam el oket? Ha piros ho hullana az egbol!!!
En is kulfoldon elek, es tudom, hogy meg egyetlen irodanak a cime, egyetlen telefonszam, egyetlen nap amikor elszallasolod oket is mekkora nagy segitseg.
Szoval te engeded, hogy kihasznaljanak. En biztosan mondtam volna nekik, hogy amikor kijonnek kulfoldre, azonnal dolgozni, dolgozni, dolgozni, es kulon koltozkodni par heten belul. Nem tudom hogy nalatok havonta, hetente van e a fizetes, de pl. valahol hetente fizetnek, tehat 2-3 het alatt ellehet koltozkodni. Az, hogy nalad laknak meg mindig, 6 honapja, hat tudod a te problemad, ezert nem adok ebben igazat neked. Miert engeded meg, hogy pofatlanok legyenek, es kihasznaljanak tegedet, hulyenek nezzenek tegedet.
Szerintem te is megdolgoztal azert, hogy kulfoldon lehess, irtad, hogy metinget halasztottal miattuk, hazad van, szoval gondolom szorgalmasan megdolgoztal azert, amid van. Hat az egeszseges testvered es a felesege miert nem ennyire szorgalmasok, miert varjak, hogy a sultgalamb a szajukba repuljon?????
Anyukad miert tartotta oket el 4 even keresztul, most miert o vasalja ki a csaj ruhait? Ne haragudj, de itt megint anyukadat nezik csak hulyenek. Miert engedi ezt meg anyukad? Tudod mikor tartanam el az egeszseges, fiatal menyemet, es vasalnam a ruhait? Ha piros ho hullana az egbol!!!
Szoval azt lehet csak kihasznalni, aki megengedni. Marpedig te is es anyukad is megengeditek, hogy kihasznaljanak benneteket. Ez mar nem a segitseg! Ez mar az, amikor hulyenek nezik a masikat!!
Mondd meg nekik most, hogy nezzenek azonnal lakast maguknak, es oldjak meg az eletuket, nem ovodasak mar! Fel ev alatt eppen eleg penzuk lehet. Nem tudom, hogy a csajnak van e engedelye, vagy nincs, miert dolgozik csak napi 3 orat? Kozben pedig rohog a markaba.
Vedd eszre, hogy kihasznalnak, en nem varnek aprilisig, par heten belul koltoztesd ki oket!!!!
A tanuzassal es a keresztszulovel kapcsolatban mar nincs energiam irni, mert a kerdesed masik reszen rettentoen felkaptam a vizet!
Nekem is a barátnm lesz a tnum nema testvérem, de ezt mi már kicsi korunkban eldöntöttük(neki is én voltam)
nálunk ezen ne sértődött meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!