Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zenész? Étterem? Szabolcsban!
Figyelt kérdés
Olyan étterem vagy helyiség kellene ahol kb 150 fő elfér!Köszönöm!:)2011. jan. 20. 17:55
11/12 anonim válasza:
első vagyok :D
a Stella Rose nagyooon jó hely, már voltam ott esküvőn .:)
jó volt a kiszolgálás, a pincérek is nagyon aranyosak voltak :D
ez is jó választás szerintem. :DDD
amúgy az igaz, h Janika drága=/(130 ezer egy fellépés azt hiszem) de az is igaz, hogy nagyon jó hangulatú, és felejthetetlen bulikat tud csinálni. :D
a 15. szülinapomon is ő volt, valami eszméletlen volt a hangulat :D
12/12 anonim válasza:
kemence csárda nyiregyen és ha jó vőfély is kel hivjátok eszt a számot ő jó és nemis drága 06-30598-9904
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!