Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőtök napján volt valami bosszantó tényező? Mi volt az?
oldalakon át tudnám sorolni...
esett az eső, szabadtéri esküvő lett volna...rögtönözni kellett, bepakolni fedett helyre...
a virágos nem adta ide a vőfély kitűzőjét...
volt aki szó nélkül nem jött el...
a férjem gyereke kórházba került...
egyel kisebb menyecskeruhát hoztunk el...
elkaptuk a gyerektől a hányás hasmenést, alig tudtunk nászútra menni....
van még azt hiszem, de így még emlékezetesebb maradt:)
imádjuk egymást és sosem felejtjük el ezt az esküvőt:)
A fodrász, aki rám hivatkozva nem pártolta el anyu haját, mondván, csak a menyasszonnyal lesz elfoglalva, két vendéget bespékelt mellém, ezért nagyot csúsztunk a fotózással. A csokromba, ami mellesleg drága volt, fehér rózsát kértem, erre kaptam sárgát. A ruhám elszakadt a fotózásnál, látszik a fotókon. Anyósom otthoni ruhában jött, és egész végig rontotta a hangulatot, lopott, ahol érte, rászállt a kamerásra, rosszul lettem a sok idegességtől, később derült ki, hogy a fotók pocsékak, az én rokonaim alig vannak rajtuk, akkor is csak homályosan, anyósék valahogy mindig élesen(mert lesték a fotóst, videóst, később látszik a vidin), ami szintén olyan lett, hogy át kellett vágatni, mert a videós benne hagyott egy csomó hibát és belevágott más lagziból részleteket. Na K.O.
Attól még vidáman emlékezem arra a napra, de a videót még mindig nem tudom megnézni azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!