Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legszebb esküvői ruha ezek közül? (képlent)
Nekem is a 2es tetszik, de igazából tényleg rajtad kéne mindet megnézni, hogy neked hogy állnak.
Én is kinéztem 1 ruhát magamnak, aztán elcipeltem a barátnőimet véleményezni. Felpróbálva nekem nézett ki olyan jól, úgyhogy felpróbáltam még vagy 10-et, mire közös megegyezéssel egy olyan ruha mellett döntöttünk, ami eredetileg nem is érdekelt igazán, de az állt a legjobban. És felvéve sokkal mutatósabb volt, mint a fogason lógva.
Arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy egy ilyen kérdésnél mi a francért kell lepontozni valakit...főleg, hogy kulturáltan fejeztem ki magam szerintem. Véleményt kérdeztél...ízlések és pofonok.
tegnap 21:59 vagyok
Egyik se tetszik, nem húznám fel ingyen sem őket a saját esküvőmre.
Az 1,4 még elmegy. 2 nagyon elcsépelt fazon, a menyasszonyok 90%-nak ilyen a ruhája, a 3,5 meg leginkább a "girhes gebék mint akiket hátba vágtak" modellek miatt taszít.
4,5
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-17 21:42
Ezt miért kellett lepontozni??? Te kérdezted kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!