Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell fizetni ruhapróbálásért a menyasszonyi szalonokban?
tudom, vannak olyanok is, akik nem kérnek érte pénzt, de hallottam már, vannak olyan szalonok, akik viszont igen.
köszönöm a válaszokat!
5db ruha felpróbálása 10 e Ft?????? és max 1órát maradhatsz???? Banyek...
NA én oda biztos nem mennék...Mi az hogy a próbálásért is fizetni kell :O???? Banyek, milyen világban élünk már...öregem erről még nem hallottam... na azt hiszem ruhaszalont nyitok...
én is meghökkentem, mikor mondták.azért is kérrdezem.
de ez csak a "menő" szalonokban van így.azért is kérdeztem:-)
nekem ingyenes volt. igaz, hogy 50 rugónál nem is lett volna többem a ruhámra. azon felül még jönnek ugye a kiegészítők.
biztos megéri olyan menő ruhát választani pár órára, aminek a felpróbálásához is súlyos tízezreket kell kifizetni? és akkor még ott lesz a ruha kölcsönzési díja, a kaukció is, és a kiegészítők ára vagy kölcsönzési díja...
hát nem tudom... nekünk gyönyörű esküvőnk volt... de 50 ezernél többet a ruhára nem szántam volna akkor sem, ha 5x ennyit tudtunk volna rászánni az esküvőre (1,5 milla volt amúgy)
olvastam egy cikket, ahol ezt a ruhapróba-turizmust boncolgatják.
na pont emiatt, hogy az unatkozó kis libák, akik a barátnőikkel beesnek egy ilyen helyre, ne tudjanak csak úgy próbálgatni a poén kedvéért.
szerencsére a megtekintés még ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!