Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy lagzi manapság?
Nem akartam senkit sem idegesíteni, a véleményemet a válási statisztikákra alapozom és az ún. rossz házasságokra, amikor csak kényszerből vannak együtt! A véleményemet tartom, akár tetszik itt egyeseknek, akár nem!
Nem értem miért nem elég az, hogy együtt éltek! minek ez a hercehurca?
Szia, nekünk másfél éve volt, de csak eurót tudok mondani. Mindennel, de tényleg mindennel együtt, egy kultúrházas 60 személyes lagzi, amiben 3 finom fogás, pia- alko, nem alko, süti, gyümölcs, minden beleszámít, díszítéssel, pincérekkel, 3 elemetes tortával, ruhák, csokor, kocsi, hivatalos vőfély,fotós, videós, terembérlet, szóval, tényleg minden benne van, az jött ki 4000 euróra.
Nagyon sok boldogságot, aztán majd sok nevetős babát kívánok!!!
Szia!
Keresztanyám esküvője az ősszel volt. 374 meghívott volt (el is jött mind), sátras vidéki lagzi, nem volt semmi nagy extra (értsd limó meg az ilyenek). 2 millából jött ki.
21/N
Minden normális válaszadónak köszönöm! Akkor jól gondoltam, hogy minimum 1,5 millióval számolhatunk!
Sverdans-nak üzenem, hogy szerinted csak azok tartanak lagzit, akik "érdekből" vannak együtt?? Szeretnénk egy jó bulit a rokonokkal és a barátokkal, hogy megünnepeljük a szerelemre alapuló kapcsolatunkat...mindegy, szerintem ezt te úgysem értheted ;)
Nem tudom hogy kerültem ide, de én esküvőkön sosem a párt ünnepeltem. Konkrétan letojtam a szerelmüket. Én kajálni, piálni mentem, aztán kiszúrtam a szemüket a fogyasztásom negyedével, mint nászajándék.
Egészségükre! A legtöbb esküvő már amúgyis médiaesemény. Meg azt nézi a pár, hogy honnan mennyi pénz pottyan...
Én menyasszony vagyok, de lehet, hogy életem végéig az maradok. Nem akarom, hogy esküvőre költsünk és szerintem gyönyörű időszak a jegyesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!