Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfi kísérheti a menyasszonyt a polgármesteri hivatalig?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 08:34
1/6 anonim válasza:
Engem például apukám fog kísérni, aki hála istennek házas(az anyukámmal). Én ilyenről még nem hallottam, hogy ez akadály lenne, vagy ez felétek hagyomány? Ja, és felénk általában az apukák kísérik a menyasszonyt, de volt már, hogy keresztszülő, aki szintén nős volt.
2/6 anonim válasza:
Engem vagy apu, vagy a bátyám kísért volna, mindketten házasként. De végül a párommal együtt mentünk be a házasságkötőbe. Úgyhogy ez nem lehet nálatok se gond.
3/6 anonim válasza:
Igen,a menyasszonyt van ahol az apukája kíséri,van ahol a násznagy.Ez hagyomány.Általában házas mindkettő.
4/6 anonim válasza:
Engem 10 évvel ezelőtt az apum kísért a templomban, pedig itt legalábbis még nem volt szokás. Megkértem rá a papot és megengedte, nagyon örültem neki csodálatos érzés volt. Ha megteheted vigyen az apud, mindkettőtöknek egy örök emlék. Az én apum meghalt, de még most is az jut eszembe, milyen boldogan és büszkén kísérte a lányát!
5/6 A kérdező kommentje:
A templomba természetesen apum kísér. A nászmenetre gondoltam. A nős sógoromat szeretném megkérni.
2009. jan. 29. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!