Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcikibb esküvő, amin voltál, amiről hallottál?
Mostani párommal esett meg, hogy tinédzser korában az egyik marhára savanyú rokon esküvőjére hívták meg az édesanyjával együtt. Alig voltak 20-30-an, mindenki nagyon illedelmesen viselkedett, az alkohol alig fogyott (kicsit meg volt játszva az egész), így a gyermek is nagyon unta az egészet. Olyan székek voltak a teremben, aminek az ülőkéje és a támlája közt van egy kis "lyuk", és a fiúm beledugta a fejét abba a lyukba, és hát beszorult rendesen. (Motivációként az unalmat hozta fel.:))
Elkezdett üvöltözni, és az anyja meg még valaki úgy rángatták ki a teremből, fején a székkel, vérvörös arccal...:DD
Az ifjú pár persze gyilkolni tudott volna a tekintetével...:)
A völegény előtte 6-7 évig járt egy lánnyal, akit nagyon szeretett, aztán egy hülyeség miatt szakítottak. A pasi összejött egy másik lánnyal aki 3 hónap mulva terhes lett. Srác rendes gyerek, elvette: a lagzin ivott, beült a sarokba és egész este pityergett.
Nem tudom mi lett velük azóta.
: ma 14:49 vagyok
Azért váltunk el,mert rájöttünk,hogy nem ugyanazok a dolgok fontosak a másiknak..Az ember mindig változik.Mi is változtunk,és mindkettőnknek mások lettek az igényei..Jó barátok maradtunk mindig,és rájöttünk,hogyha a barátságot nem akarjuk végleg elveszíteni akkor válnunk kell..Persze sokat hozzásegített az anyóson lelkes hozzáállása is..Mivel én nem akartam,hogy köztem és az anyja között válasszon,és az exférjem nem akarta,hogy az anyja miatt meggyűlöljük egymást így ez volt a leghelyesebb amit tehettünk.Mint írtam barátságban váltunk el(azt is megünnepeltük utána egy éttermi ebéddel) és ami napig jó barátok vagyunk..Azóta mindketten új kapcsolatban élünk,és az "új családok" is jóba vannak.A fiúnk aki már kész felnőtt csak örül,mert szerinte ritka amikor válóper után a két új család elfogadja egymást..A fiam imád minket szülőket,és nagyon szereti a mostoha anyját(exem új feleségét) és a nevelőapját(páromat)..
A meglepetés az egészben az,hogy anyósom is nagyon megszeretett mert rájött,hogy hiába váltunk el,soha nem tiltottam az unokáját tőle..Ma már bevallja,hogy sokat hibázott,és igyekszik most kárpótolni...
De hát ez az élet.Hibázunk,és újra kezdjük..Az ember ettől függetlenül lehet vidám,és boldog is,hiszen mindenki a saját hibáiból tanul...
14:53-as:
majd meséld el Kiss Ádám milyen volt :) így leírva is érdekesnek hangzik már a szervezés is.
"Röviden mert hosszú!Egy gazdag család lagzija volt(300fő).A menyaszony a lánybúcsún lefeküdt a táncos fiúval és az egyik kedves lány vendég lefotózta a pikáns jelenetet és oda adta a férjnek.A férj el is vette a menyasszonyt és amikor már megvolt a menyasszonytánc megvolt a pénz amit kaptak berakta egy zsákba és mindenkinek adott egy boritékot az ara szexképeivel és lelépett a lóvéval.Volt balhé rendesen"
ez azért nem semmi,én az ihittem ilyen csak az amerikai filmekben létezik de már látom h nem :D
nekem nincs ilyen nagy sztorim,tavasszal megyek a kereszapum esküvőjére és hát kiváncsi leszek mi lesz ott.a kerim tanár,a csaj vmi vezérigazgató.2 külön lény de mind1.vhogy mióta együtt vannak megutálam a keriapum mert olyan nagyképű és anyagias lett,pedig aztán jóval többől élnek 2en mint mi 3an a szüleimmel na mind1 is. a lényeg h a nő kb. 10 cm-er nagyobb lapos cipőben,kissé érdekes lesz a dolog tűsarkúban mondjuk a csóknál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!