Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legcikibb esküvő, amin voltál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legcikibb esküvő, amin voltál, amiről hallottál?

Figyelt kérdés
Tiéd volt, vagy vendég voltál?
2010. dec. 13. 14:13
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Bartátok lagzija volt a vőlegény se** részeg lett a vacsorára, mindenkihez odament megölelte megpuszilta még a zenészeket is és utána kivonult hányni kb. 2 óráig.
2010. dec. 13. 14:38
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Mesélték:

A felszolgálónénik -hogyismondjam- elég idősek voltak.Az egyik nemes egyszerűséggel a levesestálból beöntötte az asztal közepére a levest (valószínű nehéz volt neki a tál).Ezek után azt mondta,hogy hoz másikat,de akik annál az asztalnál ültek mnodták neki,hogy:Kösz nem kérünk már levest :)

2010. dec. 13. 14:39
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm esküvőjére besurrantak vadidegenek, és jóllaktak, meg táncoltak, és csak a végén tűnt fel nekik.

A nővéremék meg a menyecsketánc végénél, amikor az újember felkapja az újasszonyt, elkezdett szaladni, és megbotlott egy szék lábában, és akkorát taknyoltak, mint állat. Ma is röhögök, ha eszembe jut!

2010. dec. 13. 14:40
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
A lagzi volt gáz csak, az esküvő nem. Hideg volt a marha pörkölt, tele volt csontszilánkokkal, és szaftja sem volt. Köretnek főtt krumpli volt, ami ropogott. A kovászos uborka pedig romlott volt szerintem. Éhen maradtunk. A vőfélynek szinte nem is volt hangja, be volt rekedve. A menyasszony szöktetésnél pedig futás közben elejtették a menyasszonyt. Ráadásul a kő burkolatra! Mekkora égés volt! Szegénykém ott sírt! :(
2010. dec. 13. 14:47
 15/44 anonim ***** válasza:
97%

Én amikor férjhez mentem már 7 hónapos terhes voltam..Amikor kocsival kiértünk az önkormányzathoz a lábam belegabalyodott a biztonsági övbe amikor kikapcsoltam,így egy szép lendülettel kiestem a kocsi ajtajából.Erre elkapott egy röhögőgörcs,és a sminkem szétmaszatolódott a könnyeimtől(annyira röhögte,hogy potyogtam a könnyeim)

A vőlegény amikor meglátta,hogy fekete csíkok virítanak az arcomon ő is elkezdett röhögni...Majd amikor rendbe szedtük magunkat,és amikor anyósom is lehiggadt,hogy nem lett semmi bajom..bementünk a terembe.Jobban mondva az anyakönyvvezető hölgy azt mondta,hogy a zenére szép lassan sétáljunk be,mi a férjemmel szó szoros értelmében berohantunk,és ülve hallgattuk végig a zenét...Majd a hölgy próbálta egy szép verssel feldobni az esküvőt..Nem is igazán figyeltem a versre csak azt tűnt fel,hogy elhangzott egy olyan mondat,hogy "itt van hát e két ember a menyasszony ki karcsú,szűzies ( 7 hónapos terhesen minden voltam csak karcsú nem) a vőlegény magas délceg( a férjem kábé 160 centijével nem igazán mondható magasnak) Itt már nemcsak én röhögtem sírva hanem a vendégek is..

De az csúcs a pezsgő volt.Mivel szerettem volna kék színű pezsgőt az egyik rokonom mondta,hogy ő elintézi..

Végül is kék pezsgő volt az asztalon,de aki ivott belőle az utána 2 napig kék fogakkal mászkált..Utólag derült ki,hogy kék ételfestékkel oldották meg a helyzetet...Ami befogta az ember fogát..

Nos a csodás esküvői fotókon mindenki széles vigyorral és kék fogakkal pompázik....

JA! A válóperem is hasonló vidám módon zajlott le..A volt férjemmel végig nevettük a válópert is,mert ott is lett 1-2 baki...

2010. dec. 13. 14:49
 16/44 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom h ciki e vagy sem,de azért leirom.Elmentünk egy esküvöre amin rengetegen voltunk.Egyáltalán nem szegények akik tartották,sőt igen jól állnak anyagilag.

Elöször kijött a leves hát ahoz képest h istenitették a helyet ahonnan rendelve lett nagyon rossz volt,amugy kihoztak olyan nevetséges menyiségü kaját h az hihetetlen.Arányba kb 12 fölre hoztak ki 4 szem répát.

Aztán a pogácsával is ez volt h amire az ember evett volna megették,de nem mert annyira jo volt hanem mert olyan kevés.És ugyanez volt a frissensültettekkel,pedig azt nehéz elrontani szerintem.Mindnene érezhető volt h fel volt melegitve ami egy rántotthusnál veszit az értékéből.A legnagyobb vicc h a hézaspár még ezek után is ájuldozott h mennyire jo volt a kaja(persze mert mint kiderüolt nem tudnak fözni és menüznek minden nap,hát pr menüs helyhez képest tényleg lehet h ez nekik jóvolt).

Akkor gondoltam h már nem csak én gondolom igy h gáz az egész amikor sorra kezdtek sugdolozni az asztalunknál h szivük szerint kivennének a boritékbol.Na hát az én esküvömre ne így emlékezzenek.Ja és egyszer nem mentek oda senkihet a menyasszon meg a völegény és az ital is nevetséges volt,még este rohangáltak benzinkutra piáért mert keveset rendeltek,egy ohár mentes vizet vagy juicet nem tudtál meginni,ami azért gáz mert sok volt a gyerek.

A lényeg h nagyon kisporoltak mindent és nevetséges volt az egész.Nem vagyok anak a hive h menjünk jol kajáljunk be és többet megegyünk elingyunk mint amit adunk pénzt,de azért ez már nagyon gáz ha azon gondokodtam h kikéne logni megenni egy pizzát és amint ahzaértem nekiestema hütőnek.Ja és a torta na az volt még a vicc,a tesomlk esküvöjén szük családi kör volt na ott volt 10+ esküvöi torta igy mindki evett és még vihetett is haza.Na itt jo 150-200 fő volt és szintén 10 torta volt.Azóta is emlegetik sokan h ilyen sz...eskin rég voltak.

2010. dec. 13. 14:51
 17/44 anonim ***** válasza:
97%
Utsó! Ez tényleg vicces! Ha ilyen nevetősek vagytok, akkor kár hogy elváltatok!
2010. dec. 13. 14:51
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám XD...az volt a szokás, hogy a völgyből tanyáról...lovaskocsival hozzák fel a menyasszonyt:)...hát úgy felhozták, hogy felborult a szekér, rajta mamával az esküvőjére menet:D SZegéééény:(

Nagypapám meg úgy berúgott egy esküvőn, hogy a levest csík tésztával...villával ette XD

2010. dec. 13. 14:52
 19/44 anonim ***** válasza:
63%

Ez az esküvő még nem történt meg, talán majd tavasszal, de már most biztos, hogy katasztrófa lesz...Nagynéném a menyasszony...semmi ízlése, minden össze-vissza lesz...Eddig minden pasijához gyártott meghívót, az előzőkhöz horgolt kis kosarakat, mert egy esküvőn látta, h ebben volt az ajándék a násznépnek. Namost ezeken kék rózsa lesz a dekor(merthogy ha már megcsinálta ne vesszen kárba), a menyaszonyi ruha krémszínű lesz szegfűkkel, a dekoráció eddig fehér-krémszínű, a szalvéta ezüst-óarany, de kéket is akar beletenni...

Vidékies lagzi lesz, de nem mulatós zenével, hanem valami jazz zenekart akarnak, meg szaxofont, meg Kiss Ádámot...ja, lagzi egyébként este 10ig, hogy mindenki haza tudjon menni, de mivel a kettejük szülővárosától egyenlő távolságra lesz a lagzi(azért, h mindenkinek ugyanannyit kelljen utazni, ami eddig min 100 km), ezt nem tudom, h lehet majd kivitelezni...És engem akar koszorúslánynak...én viszont ilyen lagzihoz nem szívesen adom az arcom, tekintve, h rendezvényszervező vagyok, de semmiben nem hallgat rám, mert ő jobban tudja.

2010. dec. 13. 14:53
 20/44 A kérdező kommentje:

Jó sztorik:)

14:49 miért váltatok? Ha meg szabad kérdezni.. Mókás családnak tűntök pedig.

2010. dec. 13. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!