Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol sütnek meg 30 db egész csirkét?
Szerintem ugy nem sütik meg ha ti viszitek a hust..
De ki tudja...
Bocsi hogy nem tudtam értelmes választ adni:(
jól hangzik ;)
nálunk is lesz lakodalom jövőre csak sült csirke nem lesz :(
Esetleg egy közeli faluban, vagy ha van valaki nek arrafelé kemencéje. Tescoban kétlem mert ÁNTSZ bácsi nem engedi hogy ismeretlen eredető pipi forogjon a kemencében.
Kemencében viszont egyszerre meg lehet sütni mind a 30at.
Vagy megsütitek előre őket, lagzi előtt meg beüzemelitek a csengettyűs kemencét(mikró)
Csengettyűs kemence :)
Régen pékség vállalta, megkérdezzük őket, hátha még csinálják.
Hú tényleg, karaj pékné módra.
Én pék vagyok és ebben nagyon kételkedem, mert a csirkehús fokozottan veszélyes alapanyag, a szalmonella miatt, ezért csak bejegyzett vállalkozóktól és cégektől vehetnek át husit, külön helyiségben kell tartani a tojással együtt, és azt hiszem a húsos termékeket kijelölt kemencékben sütik és kijelölt helyen dolgozzák fel. Ez eléggé húzós ezért csinálnak kevesen csirkemájas levelet stb... Így eléggé megbüntethetik a pékséget, ha kiderül, persze lehet hogy titokban bevállalaják. Mi hurkát sütöttünk bent, még tanuló koromban.
Utolsó voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!