Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha a menyasszony nem szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a menyasszony nem szűz akkor a fehér ruha "hazugság"?

Figyelt kérdés
mit gondoltok erről?
2010. dec. 7. 16:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%
Á értem azért leszel te feketében. De neked szabad. Uristen! te hol élsz????? Röhelyes vagí,szegény barátnöd,lesz elege veled.
2010. dec. 13. 10:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Olyat, amire hatalmas piros betűkkel fel van írva, hogy "NEM SZŰZ".

Ekkora hülye kérdést, vazze...

2011. jan. 8. 05:50
 23/24 anonim válasza:

No, és mit gondoljunk szegény menyasszonyokról, mikor az első éjszaka jogán a ruhadék földesúrral kellett lefeküdni?

Ez vajon esküvő előtt vagy után volt?

Akkor is meg lett rontva a menyasszony.

Ráadásul még egy zabigyerek is kerülhetett a hasába... mondjuk nagy szégyen nem lett belőle, mert akár a férjé is lehetett...

2014. okt. 16. 21:08
 24/24 anonim válasza:
A fehér a tisztaság, a baba rózsaszín meg az ártatlanság színe. Ma már a lányok közül kevesen mennek szüzen férjhez. Anno a szüleim idejében még ez igaz is volt, hogy a lány szüzen megy férjhez, ma már csak azért vesznek fel fehér menyasszonyi ruhát a lányok mert hagyomány, és ez remélem soha nem is szűnik meg. Manapság szokás mondani hogy a házasságlevél csak egy papír, nos szerintem meg az a rendje és módja a családalapításnak hogy majd a születendő gyerekek szülei legyenek házasok. Viszont azzal nem értek egyet aki állapotosan nagy pocakkal házasodik, mert tegye meg előbb amíg nem látszik, vagy amíg nem állapotos. Az én menyasszonyom pl szűz volt és 18 éves, én nagyon örültem neki amikor elmondta, nem túl gyakori az hogy 18 évesen a lányok még szüzek, ő az volt, és nagyon szép nő, igazán modell alkatú csinos nő, nem is látszik meg rajta hogy iker kislányoknak adott életet, igaz ennek már 3 éve. Szóval ő sem érezte azt hogy szerinte nem kellett volna fehér menyasszonyi ruhát felvennie. Szerintem ez csak akkor gáz ha már volt házas és vannak gyerekei és újra házasodik, akkor már ne vegyen fel szerintem menyasszonyi ruhát.
2023. júl. 31. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!