Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvőt szeretnénk párommal. Melyik vallási irányzathoz mi szükséges hozzá?
Figyelt kérdés
Én görög katolikus vagyok párom református, mindketten meg vagyunk keresztelve (elsőáldozók már nem voltunk).2010. dec. 2. 11:00
21/24 A kérdező kommentje:
akkor kiegészíteném még a kérdést: ha valaki "jófej paphoz" ragaszkodik, az átmegy kérésre másik templomba?
2010. dec. 3. 11:37
22/24 A kérdező kommentje:
11:51-es nem tudok neked privi üzenetet írni a jófej pap elérhetőségével kapcsolatban... :(
2010. dec. 3. 11:39
23/24 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy katolikus esküvőhöz kell keresztelés, áldozás, bérmálás.
Akkor most mégse?
24/24 anonim válasza:
átmegy, de azt javasolnám neked, hogy látogasd meg azt a templomot ahol esküdni szeretnétek és ha szerencséd van, az ottani lelkész is szimpatikus lesz. nekem jó tapasztalataim vannak, eddig az összes pap akivel találkoztam, nagyon rokonszenves volt. ha vele sikerül jó kapcsolatot kialakítanotok, ki tudja? lehet, hogy esküvő után is el-el járogattok majd ezután templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!