Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tisztíttassam a menyasszonyi ruhát?
hát ez így avn ahogy monták.
nekem volt egy jó ismerösöm aki egy szalonnak tisztított. otthon. tudta hogyan kell és még a legdurvább foltokat is kitudta szedni. de ö mutatta mi lesz egy olcso ragasztott ruhábol és mi egy varrotból. a ragasztott egy pár tisztítás után teljesen ledobta a gyöngyöket meg flittert. ö javította is a ruhákat de a ragasztottat nem. ha varrotrol lejött egy gyöngy ö szépen vissza varta, vagy ha baja volt megjavította.
most lehet rosszul fog esni de a ragasztott ruhák egyszeri viseletre vannak.
elsö vagyok.
a ragsztott egy olyan ragasztóval van oda ragasztva amit ha leakarsz szedni akkor meghuzod az anyagot és ott megnyúlik egy kicsit az anyag. a vízre viszont lejön, és a rosszabb az hogy nyoma is marad a ragasztásnak.
én ügyetlen vagyok ahoz, hogy szépen visszategyem, ilyet vállalnak valahol?
nem nagyon koszos a ruha, csak poros, semmi folt. Rokontól van.
Szia
Én vettem a ruhámat, de vasalni kell. Bekocogtam egy gyorstisztítóba és az orruk alá dugtam. SOS ez nekem kell 2 hónap múlva! A fejüket ingatták, majd közölték, esküvő előtt 1 héttel fáradjak oda ismét :) Légy rámenős, ne hagyd magad! Sok sikert!
www.eskuvoiruhakeszites.shp.hu
Én is itt tisztíttattam, nagyon profi módon kitisztították gőzöléssel együtt a ruhám és még a tisztítás ára sem volt drága. Egyébként ők esküvői ruhakészítéssel foglalkoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!