Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem akarunk a lagzinkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarunk a lagzinkban cigány/mulatós zenét, mit választhatunk még? Hogy az idősebbek is jól érezzék magukat

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Félkomoly zene ? Vagy egy énekest meghivni akit szeretek ? Humorista ? Valamilyen hangszer zenélye pl.: Hegedü szoló ?
2010. nov. 19. 11:46
 2/11 anonim ***** válasza:
A minőségi zenekarok nem csak ezeket a mulatósokat tudják. Megmondod nekik, hogy örökzöldet de nem mulatóst szeretnétek. (Ilyen például az Omega és még ezer másik) És jó zenekart hívj, ez nagyon fontos, a jó lakodalom egyik alappillére:) Sok boldogságot!
2010. nov. 19. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:

www.dolcevitazenekar.hu

Nekünk ők voltak, és nagyon jó volt a hangulat.

2010. nov. 19. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Én legutóbb olyan lagziban voltam, hogy a zenekar játszott 2 órát /amit kértek a vendégek számokat azt/ aztán meg 2 óra CD-ről fiataloknak való számokat. Aztán csere, így mindenkinek volt az ízlésének megfelelő zene.
2010. nov. 19. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Ez a magyar mulatós már kezd kissé elcsépelt lenni. Bár nincs ellenemre a mulatós zene, sosem engedném, hogy ilyen szóljon a lagzimon.

Nekem nagyon tetszenek, az amerikai filmekben lévő zenék, amikre táncolnak. Valahogy divatosabb.(Pl. Amerikai pite 3. A fiatal pár első tánca: Van Morrison: Into the mystic) És hát ez a menyecskeruha dolog? Olyan ciki ez az egész.

2010. nov. 19. 12:38
 6/11 anonim válasza:
100%
Szia! A barátnőmék esküvőjén a Gönczi Gábor együttese zenélt. Kicsit féltem tőle, hogy milyen lesz, de nagyon állat volt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó fej, szétröhögtük magunkat, és tényleg nagyon jól zenéltek. Soha nem táncoltam még ennyit esküvőn. Szerintem totál megérik az árukat.
2010. nov. 19. 12:49
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. nov. 19. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Esetleg tánczenét,a ki mit tud? korból.Azt szokták szeretni az idősebbek.
2010. nov. 19. 15:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenféle zene volt: kifejezetten kértük a zenekart, hogy ne csak mulatós zene legyen.

Ált. mindenféle zenét tudnak játszani.

2010. nov. 19. 16:04
 10/11 anonim válasza:
ilyen okok alapján keresgéltem én is, és őket találtam, pont nem rég tettem fel egy kérdést, [link] nézd meg kíváncsi vagyok a véleményedre
2010. nov. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!