Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek téli esküvője volt az mit vett fel a ruha fölé? és bérelte vagy vette hozzá? Ha vette hol? Pesti vagyok!
Szerintem a szoknya alatt nem fogsz fázni... de nincs valami harisnyakötős izé a lakodalomban? Mert ott ciki a cicanadrág...
Egyébként tényleg pelerin vagy bunda lenne a legjobb, bár attól is függ, hogy néz ki a ruhád. Én simán el tudnék képzelni egy nagy kapucnis köpenyt is akár... bár betegesen vonzódom a fura dolgokhoz :)
Kismamamenyasszony voltam én is. 7hónapos...
Mi kifogtuk a legzivatarosabb napot júliusban....
Én az egyetlen fekete cicanadrágomat húztam alá de párszor fölhajtottam. Nem is látszik a képeken.
Mi nagyon megszívtuk mert úgy volt, hogy az udvarunkon eszik mind a 34 ember és a házba nem fértünk el.
Végül egy kisútmenti büfé tulaja felajánlotta a helyet.
nekem csak egy bolerót adtak a szalonba, ha tudtam volna hogy olyan idő lesz vettem volna még valamit...
Cicanaci nem gáz... XD
Gratulálok az esküvőhöz és a babához! Sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!