Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnám eladni a menyasszonyi ruhám?
13:40-es vagyok.
Nekem mindakettő nagyon tetszik. Kicsit messze vagytok tőlem, és picikét én rám nagy lenne a 38-as méret. Én most készülök a nagy napra :)
Kinek hogy....
Nem mindenkinek a puccos,habos fodros ruhák tetszenek.....
Szerintem szép egyszerü ruha.Föleg,hogy mindennel eggyütt van.
Már voltam menyasszony... :)
ma 14:01!
Nekem a Te ruhád jobban tetszik mint a kérdezőé. Nagyon jó ötlet az a kék szalag:D
Kérdező!
Remélem nem bántalak meg ezzel, csak nekem nem tetszik az ilyen nagyon király lányos habos-babos:)
Kinek a pap kinek a papné.
Nem haragszom kedves 14:07-es, de ez pont attól olyan szép, h nincs tele minden habos-babos vicik-vacakkal.
Egyébként pedig ez a ruha még arra is jó, ha mégis olyat szeretnél, könnyen alakítható.
Egyébként életem legszebb napját töltöttem benne, leszámítva a fiam születését:)
Sajnos én sem tudtam eladni a szintén egyszer viselt, kitisztíttatott ruhámat. 40-es méret, fűzős, nagyon szép, nem túl egyszerű, de nem csicsás, pánt nélküli. Ha valakit érdekel, priviben küldök fotót.
Ajándék fátyollal, abronccsal, harisnyával (a pótharisnyára nem volt szükség, bontatlan csomagolásban odaadom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!