Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy érzem hogy a nem megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy a nem megfelelő férfival vagyok és félek a házasságtól, a leírtak alapján mit gondoltok a kapcsolatról?

Figyelt kérdés
A vőlegényemtől sokszor kérem hogy kicsit javítsunk a kommunikáción kommunikáljunk többet egymással, legyen több minőségi idő, mondtam neki legalább egy héten egyszer csináljuk valamit hogy ne laposodjon el a kapcsolat ilyenkor ideges lesz felemeli a hangját és azt mondja hogy nem látom hogy értünk gyűjt és azért nem akar menni sehová hogy meglegyen a házunk és meglegyen mindenünk és ha majd később ezek meglesznek akkor majd megyünk mindehová, de én nem feltétlenül pénz költésre gondolok csak múltkor is csak azt mindtam üljünk ki egyett a parkba és beszélgessünk de erre is nagyon csúnyán csinált és akkor meg az gólt a kifogás hogy a nagy meleg miatt nem akar kimozdulni. Előfordult hogy többször is csúnyán beszélt velem, persze ott vannak a jó dolgok mikor elhív néha randizni meg virágot kapok, de ott van az a sok tiszteletlenség azt érzem többet érdemlek, tudom hogy vannak közös céljai velem de annyira frusztrált vagyok és annyira azt érzem jelenleg hogy nem a megfelelő emberrel vagyok. Én sosem emelek rá hangot mindig próbálom szépen megbeszélni vele de annyira belefáradtam. Küzdök folyamatosan és félek nem akarok így belemenni egy házasságba mert később csak rosszabb lesz ettől tartok.

ma 08:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Menekülj.
ma 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!