Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre mint vőlegénynek a szürke szinű öltönyhöz megy a fekete ing? Vagy mindenképpen fehér ing legyen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 14:07
11/17 anonim válasza:
Sztem olyat vegyél fel, amit szeretsz, és jól érzed magad benne. Ez a Te ill. Ti napotok:)és az esküvőtök olyan lesz, amilyenre Ti szeretnétek!
12/17 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is ez a ti napotok, szóval azt vedd fel,amiben te jól érzed magad! De én ismerek olyan nőt ,aki feketében ment férjhez és azóta is nagyon boldogok, 20 éve házasok! Szóval nem a ruha színén fog múlni a boldogságotok az biztos!!!
13/17 anonim válasza:
Azért említettem, hogy nem mindegy a szürke árnyalata, mert akármihez (hiába mondják) a fekete sem megy, szóval hülyén ne nézz ki, lehet fekete, de akkor legyen dögös :-)
14/17 anonim válasza:
A tesómnak a ballagós öltönye szürke volt, és állított gallérú fekete ingjük volt. Nagyon jól állt nekik. De esküvőn én meggondolnám. A menyasszony mit szól hozzá? Ha neki tetszik, és neked is, akkor szerintem felveheted. Viszont ha ő nem szeretné, vagy te nem érzed illendőnek, akkor ne erőltessétek.
15/17 anonim válasza:
Ha nem olyan nagyon sotet szurke az oltonyod hanem a vilgaos fajta akkor vagany lesz (ha meg dogosebb akarsz lenni akkor egy voros nyakkendot hozza!!!) de ha mondjuk a menyasszonyod ellene van akkor meg javaslom az alabbiakat az oltonyodhoz: narancssarga (!!!!!), rozsaszin, halvanyzold.
Nem tudom miert oltanak, szerintem is azt vedd fel ami neked tetszik!Es ezek a szinek vaganyak :D
Sok boldogsagot!
Pussz
16/17 anonim válasza:
fekete+szurke toekeltesen illik es elegans. eskuvore viszont.....lehet h nem a legjobb 5let. viszont ha te mkepp igy akarsz megeskudni ne hagyd h a nasznep befolyasoljon. ez a TI eskuvotok. :D
17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ!!!! Valószinúleg fehér ing marad
2009. jan. 15. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!