Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen szerződésről?
Én biztosan felháborodnék és elgondolkodnék, ha a párom az orrom alá tolna egy ilyen papírt.. Egyetértek az előttem szólóval, a megcsalásnak és az anyagiaknak semmi közük egymáshoz.
Szerintem ha a pár egyik tagja megcsalja a másikat, az nem kizárólag annak a hibája, aki megteszi, ebből kiindulva szerintem egy ilyen papír egyáltalán nem fer.
Ne a pénz miatt ne csaljon meg, hanem azért, mert elég vagyok neki (és én ezért mindent meg is teszek!)
Én nem kötnék ilyen szerződést. Nehogy már azért maradjon velem, hogy ne kelljen fizetnie. Ilyen férjre nincs szükségem. Régen rossz, ha csak ez tartja vissza. Ha meg ez se... nekem nem kell senki pénze. Nem dolgoztam meg érte, nem kell. Annyi kell, amennyi jogosan járna: annak a fele, amiért közösen dolgoztunk meg. Ha tönkremegy a házasságunk, azért én is felelős leszek, és vállalom is a felelősséget.
Nem vagyok k*va, hogy kifizessenek a korábbi szolgálataimért.
33 házas nő
Azért nem kötnék, mert ha úgy gondolnám, hogy ha a párom hűtlensége miatt kárpótolni lehetne pénzzel és már nem is fájna annyira, akkor menekülnék ebből a kapcsolatból!
Felmerül a kérdés, miért házasodtak össze? Miért nem csak jártak, vagy éltek együtt amíg valamelyikük meg nem találja az igazit, akivel ilyen szerződés fel sem merül???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!