Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mulatós zenén kívül milyen más -közkedvelt- stílust tudnát_nátok javasolni?
Mi szó szerint utáljuk a "mulatós" zenéket, vonatozzunk kanizsára, meg kék a szeme.... :P nekünk -már- egyik sem tetszik.... táncolni sem lehet rá -rendesen, se semmit, max lötyögni... annyira sablonosak már. Sokszor voltunk már falunapokon és nekünk így már azok szokványosak lennének...szeretnénk valamilyen más stílusban megszervezni az egészet, úgy hogy nekünk is és a meghívottaknak is kedvére való legyen. Tudnátok tanácsot adni? (a disco is felejtős)
Jelenleg valamilyen salsasra, vagy latin táncosra gondolunk, vagy a '80-as évek külföldi slágerek lennének, amire lehet - még normálisan- táncolni...
Szerintem a 60-70-es évek magyar retro zenéje is tökéletes lagziba.
Tudod, olyanokra gondolok, mint amilyeneket Marót Viki énekel.
Nekünk ők voltak,és fantasztikus hangulatot csináltak. Bár az idősebbek hiányolták a mulatós zenéket, szerintem mindenki jól érezte magát.
Szeirntem retróval nem lehet bakot lőni, azt az emberek még jobban szereti, mint a mulatóst. Lehet magyar (pl. Isztambul, Csókkirály meg hasonló nyalánkságok), és természetesen külföldi (Michael Jakson, Black, és a többi).
De én biztos, hogy a magam alkalmára jazzt fogok választani^^
Köszönöm az eddigieket!
Jöhetnek még ötletek, ha valakinek még eszébe jutna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!