Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen gyűrűje egy házas embernek?
Nagyon tetszik nekem egy férfi, és ilyen gyűrű van a gyűrűs ujján, nem tudom eldönteni, hogy most akkor nős e.
Tudom már nem csak a szokványos karika gyűrű van, de ez akkor is egy fekete pecsét gyűrű..nem annyira esküvői, ezért nem tudom.
Szerintem nem..
Vagyis van rá esély, elég minimális, de hogy nézne már ki?
vagy nemtudom.. elnézést hogy beleszóltam
talán kérdezz rá, de ne kutakodj utána az kiábrándítóbb mintha azt mondja hogy igen ha kérdeznéd..
köszönöm a választ, ez azért még nem kutakodás:)
még nincs esélyem rákérdezni, ezért kérdeztem itt.
Házasságkötésnél karikagyürüt szokás felhúzni, nem pecsétgyürüt.
De attól, hogy egy férfi nem hord karikagyürüt, még nyugodtan lehet házas, ugyanis a gyürüt se az esküvönél, se utána nem kötelezö hordani.
Én 22 éve vagyok házas, de nincs és nem is volt karikagyürünk, söt nem is lesz.
A jegygyűrűt jobb kézen hordják nem? Amúgy meg sztem pecsét gyűrt nem hordanak jegygyűrű helyett.
Nem tudsz megkérdezni egy közös ismerőst hogy nős-e?
előző vagyok.
Én szeretem a gyűrűket és anno hordtam egy ezüst karikagyűrűt a gyűrűsujjamon. De csak azért ott mert kaptam, és csak arra az ujjamra volt jó. Nem feltétlenül azért hordja ott mert jelent vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!