Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában házasodók: mennyibe került a menyasszonyi ruhátok?
2012-ben volt az első esküvőm, az nagy, igazi lagzi volt. Szép ruhám volt fátyollal, abronccsal, kesztyűvel, mindennel. Ukrajnából rendeltük, 60-70E Ft körül volt akkor mindennel együtt.
Utána évekig állt a szekrényben. Sokszor próbáltam eladni, nem sikerült. Végül már jelképesen, 10E Ft-ért akartam odaadni, csak vigyék, ne foglalja tovűbb a helyet a szekrényben. Írtam a hirdetésekben, az sem érdekel, ha trash the dress fotózás keretében tönkreteszik (tök menők azok a fotók, és ma már azt gondolom, az élmény többet ér, mint maga a tárgy).
Végül egy ismerősöm vette meg tényleg 10E Ft-ért. De nem hordta, mert közben kismama lett, és az esküvőre már nem fért bele. Most nála fogja foglalni a helyet vagy 10 évig, gondolom.
Második esküvőmön egy egyszerű, szolid 7-8E Ft-os ruhám volt a H&M-ből. Nagyon szerettem.
18 chf - Shein :)
Lehetett volna mi tudom én, 250 vagy 1250 chf-os ruhám is, mert telik rá a keresetemből, viszont semmi értelmét nem látom elkölteni valamire ennyi pénzt, amit életemben egyszer viselek.
Ez megtetszett, jól áll, csinos vagyok benne és jól érzem magam benne, az árát meg úgyis csak én tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!