Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Októberi esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Októberi esküvő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Október 19-en lesz az esküvőnk,de még a ruha nincs meg. Akinek októberben volt az esküvője, milyen menyasszonyi ruha volt rajta? Milyen volt az idő?

Minden részlet érdekelne októberi esküvő miatt, akinek volt,vagy esetleg vendég volt egy ilyen eseményen. Köszönöm 🥰

aug. 16. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem novemberi esküvőm volt. Hosszú szoknyás, rövidujjú ruhám volt, és vettem egy hozzá illő bolerót fölé. Az az étteremben nem is kellett, kint viszont még arra is felvettem egy poncsó jellegű kabátot.
aug. 16. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
Októberben kezdődő kapcsolatok elég fájdalmasak hosszútávon.
aug. 16. 22:50
 3/9 A kérdező kommentje:

2.mit értesz ez alatt?

1! Köszi szépen a választ. Milyen volt az idő akkor? Eső volt?

aug. 17. 00:22
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
A státusz változik októbertől
aug. 17. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk október 24-én volt, csodaszép, napos idő volt. Egy héttel előtte meg rohadt hideg, esős...Ezt kiszámítani nem lehet. Sima pánt nélküli, "királylányos" ruhám volt, olyan, ami tetszett, nem az időhöz vette. Vettem hozzá egy szép, fehér boleró szerű felsőt hozzá, meg fehér esernyőt. Egyik sem kellett végül.
aug. 17. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Október 12. Kicsit borús. Anyukám direkt kötött nekem egy stólát, hogy ne fázzak, de a nagy izgalomban nem volt rá szükség. A másnapi kreatív fotózás képeiről szerintem nem lehet megmondani, hogy nem nyáron készültek. Nagyobb probléma volt, hogy az előző héten fagytak el a dáliák, amiket terveztem a csokromba.
aug. 17. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok, egy kicsit csepergett, de annyi sem volt, hogy esernyő kelljen. Az idő sem volt olyan nagyon hideg. :) előtte 1 héttel külön tartottuk a fotózást, na ott nagyon hideg volt. :D oda vettem fel egy esküvői kesztyűt is.
aug. 17. 12:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! ❤️

12 éve vagyunk együtt, nem lesz nagy hacacare, egy sima fehér ruha lesz rajtam, nem tipik hercegnő (sajnos, de azt a sok pénzt amit "feleslegesen" koltenenk inkább fordítjuk másra.) remélem, ha nem is lesz 40 fok (őszi gyerek vagyok, imádom az oszt 😂) legalább egy kellemes időt fogunk ki, és nem esik az eső. Ha meg esik, akkor gazdag lesz a házasságunk🤑

aug. 17. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

használtan 30-50ezerért rengeteg királylányos ruhát lehet találni, és utána te is el tudod adni :)

nekem okt. 20-án volt, nagyon szép időnk volt, de ez nagyon necces. ne az időhöz válassz szerintem, azt vedd, ami tetszik :)

aug. 18. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!