Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Októberi esküvő?
Sziasztok!
Október 19-en lesz az esküvőnk,de még a ruha nincs meg. Akinek októberben volt az esküvője, milyen menyasszonyi ruha volt rajta? Milyen volt az idő?
Minden részlet érdekelne októberi esküvő miatt, akinek volt,vagy esetleg vendég volt egy ilyen eseményen. Köszönöm 🥰
2.mit értesz ez alatt?
1! Köszi szépen a választ. Milyen volt az idő akkor? Eső volt?
Köszönöm a válaszokat! ❤️
12 éve vagyunk együtt, nem lesz nagy hacacare, egy sima fehér ruha lesz rajtam, nem tipik hercegnő (sajnos, de azt a sok pénzt amit "feleslegesen" koltenenk inkább fordítjuk másra.) remélem, ha nem is lesz 40 fok (őszi gyerek vagyok, imádom az oszt 😂) legalább egy kellemes időt fogunk ki, és nem esik az eső. Ha meg esik, akkor gazdag lesz a házasságunk🤑
használtan 30-50ezerért rengeteg királylányos ruhát lehet találni, és utána te is el tudod adni :)
nekem okt. 20-án volt, nagyon szép időnk volt, de ez nagyon necces. ne az időhöz válassz szerintem, azt vedd, ami tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!