Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vásárolt e már valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renáta_S kérdése:

Vásárolt e már valaki a www.meghivo. Kingeshop.com oldalor? Esküvőmre készülok, ami október 1-én lessz, és meghivókat nézegetek. Ezt a weboldalt barátnőm ajánlotta, Ő már vásárolt tőlük, de én azért bizonytalan vagyok. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 07:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az én véleményem, hogy láttam már ennél csúfabb meghívókat is. Majdhogynem kellemesek.

Viszont a honlap gáz. Rettentő gáz, ilyen helyekről menekülök, tehát én biztos nem rendelnék tőlük. Barátnőd a legjobb referenciájuk, ha megvan elégedve, akkor rendelj bátran.

2016. ápr. 4. 15:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszt, a tegnapi est folyamán irtan emailt nekik, válaszoltak is, rendeltem egy minimális mennyiséget, 20 db-ot, átutaltam az árát, kiváncsi vagyok milyenek lesznek, engem csak azért fogott meg mert olcsobbak, igaz hogy a weboldaluk gyenge, de engem a termékük kellene :)

Amint megkapom a csomagot irok hogy milyen.

2016. ápr. 5. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
nagyon várom, figyelni fogom, és erősen drukkolok Neked, hogy meg legyél vele elégedve, hogy minden renden történjen. (és küldd el, kérlek, a képét is annak, amelyiket rendelted)
2016. ápr. 7. 21:41
 4/11 A kérdező kommentje:

Ma meg érkeztek a rendelt meghivóim, nekem nagyon be jött, a csomagban meg kaptam a számlát is, meg mindent ami a meghivóhoz jár.

Mondjuk szöveg nélkül kértem, mivel csak proba rendelés volt, de véleményem szerint meg érte.

Küldök pár fotót, segitessz esetleg abban hogy elmond itt hogy tudok képet küldeni?

2016. ápr. 11. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt használom, ha alkalomszerűen továbbítok képeket.

Örülök, hogy sikerült, hogy minden olyan lett, ahogy elképzelted. Engem is érdekel a meghívó, ezért gyűjtöm a tapasztalatokat, igaz, hogy én majd magam csinálom, ezért inkább a kinézete érdekel, mint az ára:)

2016. ápr. 12. 16:17
 6/11 anonim ***** válasza:

feltöltöd az oldalra a képedet, és azután itt közzéteszed a linkjét, és aki megnyitja, látni fogja

-egy darabig

2016. ápr. 12. 16:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Lefotóztam és feltöltöttem, itt a link, remelém jól látszik a fotó.

[link]

[link]

2016. ápr. 14. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez gyünyörűűűűű :)

nekem is nagyon tetszik ez a vintage stílus

és azt mondod, hogy szöveg nélkül kérted? az összeset megkaptad szöveg nélkül? most mi történik? mert én azt javaslom, hogy keress meg vele egy szitást és egyszínnel nyomass rá szöveget, de ne fekete legyen az az egy szín.

Szerintem lesz ámulás a rokonságnál, mert csudaszép:)

2016. ápr. 14. 20:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, engem is nagyon megfogott, hogy őszinte legyek nem gondoltam volna hogy ennyire jól fognak kinézni az árukhoz képest, csak 4840 ft volt szállitással együtt.

Igen, mind szöveg nélkül van mivel még nincs meg az hogy pontosan mit nyomtatunk rá. De arra is rákérdeztem most utólag hogy esetleg van e rá lehetőség hogy majd nyomtassák és mondták hogy mivel náluk vettem a meghivóka, igen, csak a postai költségeket kell kifizetnem. A szöveg szinével kapcsolatosan pedik mondták hogy olyan lenne mint a virágok a meghivón.

2016. ápr. 15. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Gyönyörű!

Sok sikert hozzá, mármint a meghívó véglegesítéshez,

és legyetek nagyon boldogok!!!

2016. ápr. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!