Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a rongyrazos eskuvokrol? Ti mennyit adtok/fő?
/fő a kérdés.
Megyünk ilyen esküvőre, elég puccos a hely, egy barátnőm a menyasszony. És nem tudom mennyit kéne vinni.
10 ezer/fő összeget adtunk eddig minden esküvőn ahol voltunk. Az nem a mi problémánk, ha puccparádét rendeznek, meghívni pedig nem kötelező, és nem is arról kellene szólnia, hogy nyerészkedjenek és megpróbálják a vendégekkel kifizettetni ( visszahozni) az esküvő árát, így nem csak anyagi okok miatt, hanem elvből sem adunk senkinek 20 ezernél többet kettőnktől.
Ha valaki valamilyen formában szóvá teszi, hogy ilyen olyan minimum összeget elvár, akkor el sem megyünk.
Egyébként számomra csak a szertartás az ami szép, romantikus, megható, azokat szeretem.🥰 A nagy esküvők többi részét nem, a tömeg zavaró, a táncolgatás-bulizás, nem az én világom, se a vad idegenekkel való csevegés, így leginkább unalmas az egész, szóval viszek könyvet és elvonulok időnként olvasni. A kaja is sokszor 1 kaptafára megy. Ha egyen voltál, ugyanolyan kb a 10. Is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!