Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány darab ruhád volt a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány darab ruhád volt a nagy napon? Mikor öltöztél át?

Figyelt kérdés

3 lenne, nem tudom, ez soknak számít-e.

Az esküvőn ez lenne a menetrend, ruhaügyileg:

1. [link]

Ebben lennék a templomi résznél, gratulációknál, csokordobásnál.

2. [link]

Vacsora, beszédek, tortavágás.

3. [link]

Tánc, buli rész.

(+1 a polgári részhez, de az másik napon lesz:D [link] )

Gondolkoztam azon, hogy a rózsaszín ruha helyett azt venném fel a bulira, amit a polgári szertartáshoz választottam, viszont a rózsaszínt menyecskeruhaként választottam (mert a piros színt nem szeretem). Talán sok lenne 3 fehér ruha egy este alatt, nem?

jún. 2. 23:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Én sem vagyok vallásos, tehát meg tudom érteni az álláspontodat. Ennek ellenére, ha egy közösség adott célra szánt épületét akarod felhasználni a saját céljaidra, akkor ott te vagy a külső vendég, és illik betartani a közösség szabályait.
jún. 3. 08:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt a menyasszonyi ruha, meg a menyecske. Ennyi. Minek ennél több?
jún. 3. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak, 1 darab volt, de :

- egy sima fehér selyemruha volt mert utálok habcsóknak öltözni, ezt meg máskor is felvehetem bármikor, amúgy meg első látásra szerelem volt a ruha

- nem akartunk menyasszonytáncot, engem speciel idegesít, volt egy nyitótánc és ennyi, így menyecskeruhám se volt, de jól êreztem magam eleve abban amiben esküdtem. És úgy voltam vele, hogy minek dobják ki 2-3000 eurót egy menyasszonyi ruhára, ami aztán csak porfogó, ha meg bérlem, akkor utáltam volna végig azon agyalni, hogy csak ne történjen vele semmi. Így 200 euróból megvolt a ruha + boleró, és még néha most, 12 év után is viselem.

A templomi részhez: én se vagyok vallásos, nem is akartunk volna templomban esküdni. De. Hacsak nem vagy iszonyatosan proli, akkor nem mész fedetlen vállal templomba. Amúgy ha a pap olyan, akkor simán megkéri, hogy addig ne is menj be, amíg el nem takarod a vállad, szerintem erre jobb felkészülni, minthogy ott hirtelenjében valamit keresni kelljen ami nem is illik a ruhához.

Voltam pl esküvőn Zsinagógában, tudtam, hogy nem mehetek se nadrágban, se rövidujjúban, se térd felett érő szoknyában, attól teljesen függetlenül, hogy vallásos vagyok-e, vagy se. Ez alap intelligencia kérdése. Ha nem akarod eltakarni a vàllad, ne esküdj templomban, ilyen egyszerű...

jún. 3. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Tegyél valamit a válladra a templomban... amúgy is hűvös van bent és nem illik így megjelenni az oltár előtt.

Majd utána megcsodálja a násznép a bomba vállaidat meg ruhádat. Lesz még rá idejük.

jún. 3. 13:12
 15/18 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Egy gyönyörű fehér ruhám volt és éjfélkor egy bordó ruhába öltöztem át (én sem szeretem a pirosat).

Minek kell több fehér ruha? Semmi értelmét nem látom.

jún. 4. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most lesz az esküvőm és én is feleslegesnek tartom a középső ruhát. Egyébként ez tényleg nem rosszindulatú kérdés, de te nem sajnalsz ennyi pénzt kiadni olyan ruhára, amit aztán, soha többé nem viselsz? Mert végül én is egy amúgy nagyon hasonló ruhába szerettem bele, mint neked az első és a szüleim végül megvették, pedig én olcsóbbat terveztem. Így is bűntudatom van hogy ennyi penz el lett szórva egy egyszer hordott ruhára, eszembe se jutna rögtön átöltözni.
jún. 6. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Polgári esküvő két tanúval, egy ruhám lesz, nem öltözök át (majd itthon leveszi rólam az akkor már férjem ;)
jún. 6. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem max. 2 lesz, attól függően, hogy milyen lesz a "lagzi", mert az is szóba került, hogy vmi nagyobb tisztáson buli, ahhoz meg nem akarok klasszikus menyasszonyi ruhát venni, viszont a ceremónián menyasszonyi ruhát szeretnék viselni, és abból sem az ilyen falölelgetőhippi nagyon lenge ruhák, amik a tisztáshoz illenének, hanem egyszerű vonalvezetésűek. De sztem ha vki divatozósabb típus, lelke rajta, hány ruhája van. Én azért a tortavágásos stb. 2. ruhán elgondolkodnék, mert nagyon magas a sliccelése, és kb. a p...id nem lóg belőle ki, sztem közönséges esküvőre, és nem is szép a ruha formája a slicceléssel együtt.
jún. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!